LIFESTYLE

Κύπρια ηθοποιός άφησε την τηλεόραση και έγινε ασφαλιστικός σύμβουλος: 'Έκλαιγα μετανιωμένη' - Τι ανέτρεψε την ζωή της;

Κύπρια ηθοποιός άφησε την τηλεόραση και έγινε ασφαλιστικός σύμβουλος: 'Έκλαιγα μετανιωμένη' - Τι ανέτρεψε την ζωή της;

Ολόκληρη η ζωή της ανατράπηκε. Μια απόφαση που πήρε μετά απο ένα γεγονός.

 

Ολα αλλαξαν για την Κύπρια ηθοποιό Κωνστάντια Παύλου, την οποία απολαμβάναμε για πάνω απο 10ετία στην Κυπριακή τηλεόραση.

Με ρόλους που ήταν πρόκληση ... αυτά τα μάτια δεν θα ξεχνά κανείς εύκολα.

Και όμως η ίδια σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή της Χριστιάνας Αριστοτέλους, αποκάλυψε οτι πλεόν δεν εργάζεται ως ηθοποιός αλλά ως ασφαλιστική σύμβουλος τα τελευταία 2 χρόνια.

Τι έγινε και άλλαξε όλη της την ζωή;

"Ήταν καθαρά δική μου επιλογή να φύγω. Αυτό που με ανησυχούσε πάντα και μου δημιουργούσε ανασφάλεια και άγχος ήταν το γεγονός του εισοδήματος. Ήταν δύσκολο να εργάζεσαι και να ξέρεις πως το εισόδημα σου είναι ελάχιστο και με τον ερχομό του μωρού είχα δει την ζωή μου λίγο διαφορετικά. Αναρωτήθηκα αν θα μπορώ να προσφέρω τα παραίτητα του μωρού μου. Ήταν το πρώτο ερώτημα και τότε είπα εντάξει πρεπει να κάνω κάτι άλλο"

Η ίδια σε συνέχεια της συνέντευξης περιέγραψε την πρώτη μέρα στη νέα της εργασία, λέγοντας πως ήταν τόσο συναισθηματικά φορτισμένη που έκλαιγε...

"Δεν θα ξεχάσω την πρώτη μέρα που έκλαιγα μετανιωμένη και ένιωθα ότι δεν μπορούσα να αναπνεύσω μέσα στους τέσσερις τοίχους αλλά, εκείνο ήταν....Μου λείπει ο χώρος και νιώθω ένα κομμάτι μέσα μου κενό. Θέλω να καταφέρω να είμαι με το επάγγελμα που κάνω σήμερα οικονομικά ανεξάρτητη, ώστε όταν αποφασίσω να επιστρέψω και αν υπάρχουν πόρτες ανοιχτές, να το κάνω μόνο και εφόσον επειδή το αγάπω, αλλά να μην περιμένω να ζήσω απ΄αυτό"

Η ζωή μετά την γέννηση ενός παιδιού αλλάζει... αλλάζει τις προτεραιότητες και τα "θέλω" παίρνουν μια άλλη μορφή, όπως και στην περίπτωση της Κωνστάντιας Παύλου.

  

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top