ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πρόσεξε και έφυγε με το τρίποντο

Πρόσεξε και έφυγε με το τρίποντο

ΚΛΕΙΣΤΟ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ: ΥΠΕΡΑΓΟΡΑ ΚΟΚΚΙΝΟΣ Ε.Ν.Π. –ΑΝΟΡΘΩΣΗ 0-3 (21-25, 13-25, 25-27)

Δεν πάτησε την πεπονόφλουδα του νέου Κλειστού Παραλιμνίου και της Υπεραγορά Κόκκινος Ε.Ν.Π. η Ανόρθωση. Αφού αντιμετώπισε δυσκολίες, κυρίως στο τρίτο σετ, η «Μεγάλη Κυρία» κέρδισε με 0-3 σετ και στον πρώτο αγώνα του 2020 στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής επικράτησε και βλέπει ξεκάθαρα ακόμα και τις θέσεις κορυφής. Η Υπεραγορά Κόκκινος Ε.Ν.Π. ήταν ξανά ανταγωνιστική και πλέον επικεντρώνεται στον αγώνα επιβίωσης με την ΑΕ Καραβά.

Σε ένα ανταγωνιστικό πρώτο σετ η Ανόρθωση πήρε το ζητούμενο κερδίζοντας με 21-25 σε 27’ καταφέρνοντας να ξεφύγει στα τελικά στάδια και να σημειώσει το 0-1 στο Κλειστό Παραλιμνίου.

Η Υπεραγορά Κόκκινος Ε.Ν.Π. θέλησε να βάλει δύσκολα στην Ανόρθωση και ακολουθούσε κατά πόδας μέχρι το 06-06. Ένα ντεμαράζ από την «Μεγάλη Κυρία» έφερε το σκορ στο 09-14 καθιστώντας την φαβορί για την κατάκτηση και του δεύτερου σετ. Η Ανόρθωση έλεγξε με άνεση το σετ και αφού διαμόρφωσε το 11-20 τέλειωσε το σετ με 13-25 σε 22’ και έγινε το 0-2 σετ.

Με τον κεντρικό Βασίλη Δημητρίου να συνεχίζει στη βασική εξάδα άρχισε η Ανόρθωση το τρίτο σετ. Η Υπεραγορά Κόκκινος Ε.Ν.Π. ήταν αποφασιστική και προηγήθηκε 09—07.Οι «βυσσινί» συνέχισαν να προηγούνται 13-11 παρά την πίεση που δέχονταν από την Ανόρθωση που ισοφάριζε. Οι «κυανόλευκοι» επιχείρησαν να ανατρέψουν τα δεδομένα και προσπέρασαν 18-19. Ωστόσο, η ομάδα του Ρουμελιώτη επέμεινε και προηγήθηκε εκ νέου 20-19. Ο αγώνας ήταν ντέρμπι με εναλλασσόμενο το προβάδισμα. Τα πάντα κρίθηκαν σε έξτρα πόντους όπου η Ανόρθωση επιβλήθηκε με 25-27 σε 33’ εξασφαλίζοντας τη νίκη με 0-3 σετ.

ΥΠΕΡΑΓΟΡΑ ΚΟΚΚΙΝΟΣ Ε.Ν.Π. (Ν.ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ): Stevovic, ,Παπανδρέου, Nascimento, Στέκας, Sandoval, Μilcov – Λίμπερο: Ελευθερίου – Αλλαγές: Πέτρου.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ (KXΡΙΣΤΟΦΙΔΕΛΗΣ): Σαββίδης, StrugarevicHaapakoski,RomanutiTores, Χριστοφόρου – Λίμπερο:Xαραλαμπίδης. – Αλλαγές: Δημητρίου.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 20.00 την Τετάρτη στην περιοχή του «Aphrodite Hills», παρά την Πέτρα του Ρωμιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top