ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πανέτοιμος για τετράδα ο ΑΠΟΕΛ!

Πανέτοιμος για τετράδα ο ΑΠΟΕΛ!

ΛΕΥΚΟΘΕΟ: ΑΠΟΕΛ – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡ.  3-0 (25-21, 25-21, 25-18)

Πανέτοιμος εμφανίστηκε ο ΑΠΟΕΛ στην πρόκληση της τετράδας. Στο πρώτο αγώνα του 2020, ο ΑΠΟΕΛ επικράτησε στο «Λευκόθεο» με 3-0 της Αναγέννησης Δερύνειας για την 11η αγωνιστική και την έπιασε στους 18 βαθμούς, τρεις αγωνιστικές πριν από το τέλος της ρέγκιουλαρ – σίζον. Η ομάδα του Λαϊου ήταν καλύτερη σε όλο τον αγώνα και δεν επηρεάστηκε από τη μακρά διακοπή (13 Δεκεμβρίου το τελευταίο παιχνίδι). Πλέον η προσοχή είναι στον εξ αναβολής αγώνα με τον Green Air Παφιακό τη Δευτέρα στην Πάφο. Η Αναγέννηση έχανε την επαφή με το σκορ και στα τρία σετ και δεν μπόρεσε να κάνει το μεγάλο άλμα τετράδας. Η διάρκεια του αγώνα ήταν 88’.

Οι δυο ομάδες μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και το πρώτο σετ ήταν ισορροπημένο μέχρι το 09—09. Το ΑΠΟΕΛ ήταν καλύτερο και ξέφυγε 18-14 και 21-17 για να κερδίσει το σετ σε 30’25-21.

Η Αναγέννηση κέρδισε τους πρώτους δυο πόντους του δεύτερου σετ θέλοντας να αιφνιδιάσει, αλλά ο ΑΠΟΕΛ επανήλθε και προσπέρασε με τέσσερεις 12-08. Οι «γαλαζοκίτρινοι» έλεγχαν το σετ και βρέθηκαν στο 16-11. Τα δεδομένα δεν αλλοιώθηκαν με τον ΑΠΟΕΛ να «παγιώνει» τη διαφορά 23-18 και να επικρατεί σε 28’ 25-21 εξασφαλίζοντας ισχυρό προβάδισμα δυο σετ 2-0.

Ο ΑΠΟΕΛ συνέχισε και στο τρίτο σετ να προηγείται 03-01, όμως η Αναγέννηση γρήγορα ισοφάρισε 03-03. Οι «γαλαζοκίτρινοι» διατήρησαν μια μικρή διαφορά δυο πόντων 09-07 για να την αυξήσουν στο +6 18-12 και 19-13 διατηρώντας τη σταθερότητά τους. Το σετ ολοκληρώθηκε με 25- 18 για τον ΑΠΟΕΛ σε 30’ που εξασφάλισε τη νίκη που τόσο ήθελε με 3-0.

ΑΠΟΕΛ (Γ. ΛΑΪΟΣ): Γεωργίου, Velcjovic, Χρυσοστόμου, Ευσταθίου, Juarez Gomez, Κασαμπαλής – Λίμπερο: Παντελή. – Αλλαγές: Αβερκίου.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡ. (Γ. ΜΕΛΚΑ): GarchetTodorovic, Αποστόλου, Τόφια,ShvalevKαραγιάννης – Λίμπερο: Χρ. Παπαϊωάννου. – Αλλαγές: Ιακώβου, Felahoglu.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Μεγάλη Εβδομάδα: Tα πάθη του Κυρίου, μέχρι την Σταύρωση και την Ανάσταση - Οι Ιερές ακολουθίες και τα τροπάρια

Πασχαλινό τραπέζι: «Καίει» το κρέας τις τσέπες των καταναλωτών – Πιο φθηνά από πέρσι τα αυγά και τα λαχανικά – Δείτε πίνακες

Ιωάννα Μαλέσκου: Υπέρλαμπρη στην πρεμιέρα της - Στο πλευρό της Μικρούτσικος και Τάσος Τρύφωνος - Δείτε βίντεο



Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Υπό κράτηση βρίσκονται από χθες Κυριακή επτά πρόσωπα για τα οποία υπάρχει μαρτυρία για την ενδεχόμενη εμπλοκή τους στην απόπειρα φόνου κατά 34χρονου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top