ΕΛΛΑΔΑ

Θρίλερ: Μαφιόζικη απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά γνωστής παρουσιάστριας ειδήσεων στην Ελλάδα

Θρίλερ: Μαφιόζικη απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά γνωστής παρουσιάστριας ειδήσεων στην Ελλάδα

Με μαφιόζικο τρόπο, ώστε να φανεί σαν ατύχημα, άγνωστοι προσπάθησαν να σκοτώσουν γνωστή δημοσιογράφο και παρουσιάστρια δελτίου ειδήσεων τηλεοπτικού σταθμού.

Σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα η δημοσιογράφος, πριν μερικές ημέρες, είχε ένα  ατύχημα με το αυτοκίνητό της, όταν «έσπασαν» τα φρένα. Από τον έλεγχο που ακολούθησε διαπιστώθηκε ότι κάποιος (κάποιοι) είχαν κόψει με φαλτσέτα το σωληνάκι με το υγρό φρένων κοντά στον ένα τροχό! 

Επειδή, τόσο στην ίδια όσο στο συνεργείο αυτοκινήτων μια τέτοια «δολιοφθορά» φάνηκε απίθανη, κλήθηκαν ειδικοί πιστοποιημένοι από ασφαλιστικές εταιρίες εμπειρογνώμονες για να εξετάσουν το κομμένο σωληνάκι. Οι εκθέσεις και των τριών καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να είναι βλάβη, χτύπημα από πέτρα ή άλλο αντικείμενο (λόγω της θέσης που κόπηκε), ενώ αποκλείστηκε και η αστοχία υλικού!

Σύμφωνα με τους πραγματογνώμονες ο δράστης ήταν «επαγγελματίας» καθώς φρόντισε το κόψιμο να είναι τέτοιο ώστε όταν ξεκινήσει το αυτοκίνητο να μην φανεί ότι έχει πρόβλημα και στη συνέχεια όταν θα ανέπτυσσε ταχύτητα να έμενε ξαφνικά από υγρά και τα φρένα να μην μπορούν να υπακούσουν. Πράγματι ενώ η παρουσιάστρια κατευθυνόταν προς τον τηλεοπτικό σταθμό τα φρένα του αυτοκινήτου «άδειασαν». Ευτυχώς στην θέση του οδηγού δεν ήταν η ίδια, αλλά ο αρραβωνιαστικός της, έμπειρος οδηγός, η οποίος πέτυχε να ακινητοποιήσει το αυτοκίνητο πριν το ατύχημα εξελιχθεί σε τραγωδία. 

Αυτό που προβληματίζει  την Ελληνική Αστυνομία  είναι ότι η μέθοδος: «Κάνε το να φαίνεται σαν ατύχημα με σπασμένα φρένα» είναι μια καθαρά μαφιόζικη μέθοδος  την οποία χρησιμοποιούν μπράβοι για προστασίες και ξεκαθάρισμα λογαριασμών ανάμεσα σε ανθρώπους της νύχτας. Η συγκεκριμένη δημοσιογράφος είναι χαμηλών τόνων, δεν απασχολεί γενικώς τα ΜΜΕ ως TV – σταρ και μέχρι πριν μερικές ημέρες θεωρούσε ότι δεν έχει κανένα εχθρό. Έτσι δεν μπόρεσε να βοηθήσει και πολύ τις έρευνες της ΕΛΑΣ καθώς δεν είναι σε θέση να υποδείξει κάποιο πρόσωπο που πιθανόν να ήθελε  το δικό της κακό ή των παιδιών της που συνήθως επιβαίνουν στο αυτοκίνητο.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Οι ΗΠΑ καταρρίπτουν το αφήγημα Τατάρ - Δίνουν χρόνο στην αποστολή της Ολγκίν

Οικονομικές επιπτώσεις στην Κύπρο από την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ: Οικονομολόγος αναλύει στο «Τ» τα σενάρια

Καύσιμα: Εντός δεκαημέρου νέα αύξηση - Πώς θα επηρεάσει τις τιμές η κρίση στη Μέση Ανατολή - Φόβοι για €2 η βενζίνη

Μαρίνα Σάττι: Τι δήλωσε η ομάδα της για την ελληνική συμμετοχή και το μήνυμα της τραγουδίστριας

Εντόπισαν 113 κροτίδες σε οικία ανήλικου στη Λευκωσία - Αναμένεται να κληθεί για ανάκριση - Φωτογραφία



LIVE - Νετανιάχου: «Θα χτυπήσουμε έξυπνα το Ιράν...θα ενημερώσουμε τις ΗΠΑ»   

LIVE - Νετανιάχου: «Θα χτυπήσουμε έξυπνα το Ιράν...θα ενημερώσουμε τις ΗΠΑ»  

Ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου ανέφερε πως το Ισραήλ θα επιτεθεί εκ νέου στο Ιράν μετά την απάντηση του δεύτερου στο φονικό χτύπημα στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Η είδηση μεταφέρθηκε από το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο Kan και αναφέρει πως θα έχουν ειδοποιηθεί οι σύμμαχοι του Ισραήλ, για να λάβουν αντίμετρα από πιθανή απάντηση του Ιράν. Οι ΗΠΑ απέκλεισαν το ενδεχόμενο να συμμετάσχουν σε οποιαδήποτε ισραηλινή αντεπίθεση κατά του Ιράν, ενώ το πολεμικό υπουργικό συμβούλιο του Ισραήλ δεν έλαβε απόφαση σχετικά με το τι μέτρα θα λάβει ως απάντηση στην επίθεση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top