ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΠΑΦΟΣ: Επιβεβαίωσε το σενάριο η νεκροτομή στη δολοφονηθείσα Γκάντα Αλ Νούρι

ΠΑΦΟΣ: Επιβεβαίωσε το σενάριο η νεκροτομή στη δολοφονηθείσα Γκάντα Αλ Νούρι

Ολοκληρώθηκε η νεκροψία που διενήργησε η ιατροδικαστής Αγγελική Παπέττα επί της σορού της 31χρονης Ghada Al Nouri πολύτεκνης μητέρας που βρέθηκε θανάσιμα τραυματισμένη το πρωί της Δευτέρας (20/1) στην κατοικία της που διαμένει στην Πάφο.

 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, που εξετάζει υπόθεση φόνου εκ προμελέτης, ο θάνατος της 31χρονης οφείλεται σε εσωτερική αιμορραγία προκληθείσα από νύσσον ή τέμνον όργανο.

Στο μεταξύ συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό του εν διαστάσει συζύγου της θανούσας. Συγκεκριμένα η Αστυνομία καταζητεί τον HUSSEIN FAROUH, 42 ετών από τη Συρία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση φόνου εκ προμελέτης, που διαπράχθηκε το πρωί της Δευτέρας (20/01) στην Πάφο.

Η Αστυνομία καλεί οποιονδήποτε ε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Πάφου στα τηλέφωνα 26806085 / 26806021 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή διαδικτυακά μέσω της «Κατηγορίας Εγκλήματος» στο application της Αστυνομίας Κύπρου.

Η 31χρονη ήταν μητέρα επτά παιδιών εκ των οποίων τα δύο ηλικίας 16 και 17 ετών διαμένουν στην Συρία και τα πέντε κάτω των 12 ετών μαζί της. Τα τρία από τα πέντε παιδιά που διέμεναν με την μητέρα τους, ήταν στο σπίτι τη στιγμή του φονικού, ενώ αυτή τη στιγμή και τα πέντε παιδιά της θανούσας που διέμεναν μαζί της, ανέλαβε το Γραφείο Ευημερίας.

Την δολοφονηθείσα γυναίκα εντόπισε στις 11:40, λειτουργός των Υπηρεσιών Κοινωνικής Ευημερίας στην κατοικία όπου διαμένει στην Πάφο.

Στο μεταξύ η Αστυνομία Πάφου σε συνεργασία με το κλιμάκιο της Υπηρεσίας Εγκληματολογικών Ερευνών του Αρχηγείου Αστυνομίας, εντόπισε μετά από έρευνα που έγινε στο διαμέρισμα της 31χρονης στον κάλαθο σκουπιδιών της κουζίνας ένα μαχαίρι μοιρασμένο στα δύο, το οποίο οι ανακριτικές αρχές εκτιμούν ότι είναι το φονικό όργανό. Το συγκεκριμένο μαχαίρι θα σταλεί όπως και τα άλλα τεκμήρια στο Ινστιτούτο Γενετικής για Επιστημονικές εξετάσεις.

Σημειώνεται πως την προηγούμενη Δευτέρα είχε καταχωρηθεί υπόθεση εναντίον του καταζητούμενου για υπόθεση κλοπής διαφόρων αντικειμένων από την κατοικία τους. Παράλληλα εναντίον του εξετάζονται και διάφορα αδικήματα, κατά παράβαση του περί βίας στην οικογένεια Νόμου.

Εναντίον του 42χρονου είχε εκδοθεί και διάταγμα αποκλεισμού του από την κατοικία του.

Για τον προβληματικό και βίαιο χαρακτήρα του δράστη είχαν ενημερωθεί και οι συγγενείς της θανούσας.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη: Ισχυρές ενδείξεις μεταφοράς εύφλεκτης ουσίας – «Αλλοίωση της σκηνής του εγκλήματος»

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο

«Δεν μπορώ να αναπνεύσω»: Σοκαριστικό βίντεο από τη σύλληψη μαύρου άνδρα που πέθανε ενώ βρισκόταν υπό κράτηση



 «Μάχες χαρακωμάτων» στους θεσμούς: Καταχωρήθηκε η αίτηση για παύση Ελεγκτή για ανάρμοστη συμπεριφορά

«Μάχες χαρακωμάτων» στους θεσμούς: Καταχωρήθηκε η αίτηση για παύση Ελεγκτή για ανάρμοστη συμπεριφορά

Καταχωρήθηκε σήμερα (26/4) από τους δικηγόρους της ηγεσίας της Εισαγγελίας, η αίτηση για παύση του Γενικού Ελεγκτή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top