ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ: Μαθητής δημοτικού βρήκε συσκευασμένη κατσαρίδα σε ψωμάκι

ΕΛΛΑΔΑ: Μαθητής δημοτικού βρήκε συσκευασμένη κατσαρίδα σε ψωμάκι

Το να βρίσκει μαθητής σε κολατσιό του συσκευασμένο κατσαρίδα, σίγουρα είναι ενα θέμα που προβληματίζει όσον αφορά τους ελέγχους. Aυτό ακριβώς συνέβη στην Ελλάδα.

 

Μια εικόνα που δε θα ήθελε να αντικρίσει κανείς, όταν θα πήγαινε να αγοράσει οποιοδήποτε τρόφιμο. Αηδιαστικό σίγουρα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί, ομως σε αυτή την περίπτωση είναι κάτι περισσότερο αφου μπαίνουν στη μέσα θέματα υγειονομικού ελέγχου.

Στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Άνω Λιοσίων, μαθητής βρήκε κατσαρίδα σε συσκευασμένο ψωμάκι , προκαλώντας την αναστάτωση τόσο των μαθητών όσο και των γονέων.
Το περιστατικό έφερε στο φως της δημοσιότητας η μητέρα του παιδιού η οποία και ανάρτησε στο Facebook μία φωτογραφία, στην οποία φαίνεται ένα συσκευασμένο ψωμάκι και μέσα μία κατσαρίδα.

Απο που το πήρε το παίδι; Το συγκεκριμένο ψωμάκι είχε δοθεί στο παιδί μαζί με μία μερίδα φαγητού που διανέμεται στο σχολείο από εταιρεία catering.

Ασχολίαστο δεν μπορούσε να αφήσει και ο Δήμος Φυλής το συγκεκριμένο περιστατικό, όπου ανακοίνωσή του εξέφρασε  την έντονη διαμαρτυρία του σχετικά με το υγειονομικό πρόβλημα που προέκυψε στο πρόγευμα μαθητών δημοτικού σχολείου , ενώ μέσα απο την δημοσίευση ζητά τη λήψη μέτρων προκειμένου να μην επαναληφθούν τέτοια φαινόμενα.

Την ίδια ώρα, ο σύλλογος Γονέων και κηδεμόνων του 1 δημοτικού σχολείου Άνω Λιοσίων, μέσω σχετικής ανακοίνωσης καταγγείλει πως τουλάχιστον άλλες δύο φορές στο παρελθόν έχει συμβεί παρόμοιο περιστατικό:

 

Οι καταγγελίες ωστόσο, κινητοποίησαν τον περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργο Πατούλη, ο οποίος έδωσε εντολή στα αρμόδια κλιμάκια υγειονομικού ελέγχου της Περιφέρειας να προβούν άμεσα στις απαιτούμενες ενέργειες.

Ας ελπίσουμε οτι τέτοια περιστατικά δεν θα ξανασυμβούν.

 

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συμπλοκή νεαρών στην Λευκωσία: Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες - Διερευνά τους ισχυρισμούς τους η Αστυνομία

Εξήγγειλε και επίσημα την υποψηφιότητα του Τορναρίτη για τη δημαρχία Λευκωσίας ο ΔΗΣΥ: «Ο Νίκος την αγαπάει πραγματικά και την πονάει αυτή την πόλη»

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών



Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με απόφασή του διόρισε τον Γεώργιο Σκαλιά ως Ειδικό του Σύμβουλο για θέματα Εκπαίδευσης. Ο διορισμός του είναι άνευ απολαβών και δεν περιλαμβάνει οποιεσδήποτε εκτελεστικές αρμοδιότητες και εξουσίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top