ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ: Νέος πονοκέφαλος στο οδικό δίκτυο – Ζητούν κατανόηση για την ταλαιπωρία

ΚΥΠΡΟΣ: Νέος πονοκέφαλος στο οδικό δίκτυο – Ζητούν κατανόηση για την ταλαιπωρία

Εργασίες συντήρησης δρόμων θα εκτελούνται στους αυτοκινητόδρομους Λευκωσίας – Λάρνακας (και στις δύο κατευθύνσεις), Αεροδρομίου Λάρνακας – Ξυλοφάγου και σε τμήματα του  αυτοκινητόδρομου (Α6) Πάφου – Λεμεσού και στις δύο κατευθύνσεις, σύμφωνα με ανακοίνωση του Τμήματος Δημοσίων Έργων.

Σύμφωνα με ανακοίνωση των Γραφείων Επαρχιακών Μηχανικών Λάρνακας και Πάφου, του Τμήματος Δημοσίων Έργων του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, την οποία μεταδίδει το ΓΤΠ, την περίοδο 24/1/2020 - 31/1/2020, μεταξύ των ωρών 08:30 - 15:00, καθημερινά εκτός Σαββατοκύριακου, στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λάρνακας (και στις δύο κατευθύνσεις) και στον αυτοκινητόδρομο Αεροδρομίου Λάρνακας – Ξυλοφάγου της Επαρχίας Λάρνακας θα εκτελούνται εργασίες καθαρισμού των ερεισμάτων εκατέρωθεν της κεντρικής νησίδας.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, θα κλείνει τμηματικά η δεξιά (ταχεία) λωρίδα κυκλοφορίας και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στην αριστερή λωρίδα.

Επιπλέον, την Πέμπτη 30/1/2020, μεταξύ των ωρών 08:00 - 13:00, σε τμήματα του  αυτοκινητόδρομου (Α6) Πάφου – Λεμεσού και στις δύο κατευθύνσεις, από τον Κυκλικό Κόμβο Κονιών μέχρι και την Πέτρα του Ρωμιού, συμπεριλαμβανομένων και των εξόδων, θα διεξάγονται εργασίες συντήρησης οδικού φωτισμού από το Τμήμα Ηλεκτρομηχανολογικών Υπηρεσιών.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, θα είναι κλειστές οι λωρίδες ταχείας κυκλοφορίας και στις δύο κατευθύνσεις και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη λωρίδα βραδείας κυκλοφορίας.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Αναστάτωση έφερε ο Ψινάκης στο J2US - «Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» είπε στον Ίαν Στρατή

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top