ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Κερδοφόρα αποδεικνύεται η στρατηγική συνεργασία της Altius Insurance: Οικονομικά αποτελέσματα Nib & Fortius 2019

Κερδοφόρα αποδεικνύεται η στρατηγική συνεργασία της Altius Insurance: Οικονομικά αποτελέσματα Nib & Fortius 2019

Εξαιρετικά τα αποτελέσματα για το 2019 για την National Insurance Brokers (NIB) και την Fortius Risk Solutions (FRS), στρατηγικών συνεργατών της ALTIUS INSURANCE LTD.

Στην Αθήνα, την Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2020, έλαβε χώρα η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου των National Insurance Brokers (NIB) και Fortius Risk Solutions (FRS) όπου παρουσιάστηκαν τα οικονομικά αποτελέσματα του έτους 2019.


Οι εταιρείες πέτυχαν το 2019 κύκλο μεικτών εργασιών που ξεπέρασε τα 2,1 εκατομμύρια ευρώ, εγγράφοντας περισσότερα από 23 εκατομμύρια ευρώ ασφάλιστρα, ενώ τα καθαρά κέρδη ξεπέρασαν το μισό εκατομμύριο ευρώ. Η αύξηση των εργασιών και κατ’ επέκταση των καθαρών κερδών των National Insurance Brokers (NIB) και Fortius Risk Solutions (FRS) επιτεύχθηκε τόσο μέσω της διεύρυνσης του πελατολογίου τους, όσο και με την αύξηση των διενεργούμενων εργασιών και των ασφαλίστρων, στο ήδη υπάρχον πελατολόγιο.


Με συσσωρευμένη πείρα πέραν των 140 ετών στις μεσιτείες ασφαλίσεων και απόλυτη εξειδίκευση στις ναυτασφαλίσεις (πλοίων και σκαφών αναψυχής) και τις ασφαλίσεις αεροσκαφών, η National Insurance Brokers (NIB) και η Fortius Risk Solutions (FRS) εδρεύουν στην Ελλάδα και συνεργάζονται με όλες τις ναυτασφαλιστικές εταιρείες παγκοσμίως, με τις περισσότερες σε απευθείας βάση.


Το 2017, το 35% του μετοχικού κεφαλαίου των National Insurance Brokers (NIB) και Fortius Risk Solutions (FRS) εξαγοράστηκαν από την ALTIUS INSURANCE LTD.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συμπλοκή νεαρών στην Λευκωσία: Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες - Διερευνά τους ισχυρισμούς τους η Αστυνομία

Εξήγγειλε και επίσημα την υποψηφιότητα του Τορναρίτη για τη δημαρχία Λευκωσίας ο ΔΗΣΥ: «Ο Νίκος την αγαπάει πραγματικά και την πονάει αυτή την πόλη»

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών



Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με απόφασή του διόρισε τον Γεώργιο Σκαλιά ως Ειδικό του Σύμβουλο για θέματα Εκπαίδευσης. Ο διορισμός του είναι άνευ απολαβών και δεν περιλαμβάνει οποιεσδήποτε εκτελεστικές αρμοδιότητες και εξουσίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top