ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο Αλαφούζος ξανά απέναντι στον Μαρινάκη!

Ο Αλαφούζος ξανά απέναντι στον Μαρινάκη!

 

Ιστορική στιγμή και επιστροφή στην πράσινη… κανονικότητα για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος φαίνεται ότι γυρίζει στις ρίζες του και στην θέση που είχε πριν τρία χρόνια, τουλάχιστον… εκτός γηπέδου. Με λίγα λόγια ξαναγίνεται ο αιώνιος αντίπαλος του Ολυμπιακού σε ότι αφορά την φιλοσοφία, την στάση του στα θέματα του ελληνικού ποδοσφαίρου και την θέση που θα παίρνει από εδώ και εξής σε όλα τα καυτά ζητήματα.

Στο μυαλό του κόσμου του Παναθηναϊκού, το γεγονός ότι η ποδοσφαιρική ομάδα υπέστη καθολική καθίζηση, έφτασε σε οριακό σημείο επιβίωσης, δεν έκανε τις μεταγραφές που θα έπρεπε με βάση το κύρος, την ιστορία και την φανέλα ίσως και να μπορούσαν να συγχωρεθούν.

Αυτό όμως που ουδέποτε έγινε αποδεκτό κι έφτασε τον κόσμο στα κάγκελα ήταν το γεγονός ότι μετά από αμέτρητες διοικητικές παλινωδίες, το τριφύλλι έφτασε να θεωρείται σύμμαχος του Ολυμπιακού και πολλές φορές ουρά του, σε όλες τις κινήσεις και αποφάσεις του! Ένας λεκές στην ιστορία του…

Ωστόσο, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι σε όλα αυτά μπαίνει ένα τέλος. Ο Γιάννης Αλαφούζος πήρε σαφείς αποστάσεις από την πολιτική Μαρινάκη στην συνάντηση του Big 4 και πλέον όλα δείχνουν ότι η πολιτική των δύο ομάδων τις φέρνει πια απέναντι και όχι δίπλα – δίπλα.

Δεν είναι μόνο το σημειολογικό θέμα της παρουσίας του Γιάννη Αλαφούζου δίπλα στον Ιβάν Σαββίδη στο τραπέζι που έγινε η συνάντηση (κάτι που σημείωσε και τόνισε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός), αλλά και η απάντηση του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στην τοποθέτηση του Βαγγέλη Μαρινάκη: «Από το 1993, το μεγαλύτερο πρόβλημα στο ελληνικό ποδόσφαιρο είναι οι διαιτησίες. Και φέτος έχουμε αδικηθεί, έχουμε παράπονα σε κάποιους αγώνες αλλά πρέπει να παραδεχθούμε ότι τη φετινή χρονιά παρατηρείται μια σημαντική βελτίωση. Το VAR έχει βοηθήσει, οι ξένοι διαιτητές έχουν βοηθήσει, η εποπτεία της UEFA έχει συμβάλει και εν τέλει θεωρώ ότι φέτος είναι από τις καλύτερες χρονιές διαιτητικά».

Η θέση αυτή του Γιάννη Αλαφούζου, η εμφανής αλλαγή πλεύσης δεν άρεσε καθόλου στον Βαγγέλη Μαρινάκη, κάτι που παρατήρησαν όλοι οι παρευρισκόμενοι, ενώ αξίζει να τονιστεί ότι σε μία άλλη αποστροφή του λόγου του, ο ιδιοκτήτης της πράσινης ΠΑΕ εξήρε την προσπάθεια των ανθρώπων της ΕΠΟ, τους οποίους λίγο νωρίτερα ο διοικητικός ηγέτης του Ολυμπιακού είχε λοιδορήσει, λέγοντας: «θα πάτε φυλακή με αυτά που κάνετε».

Δείτε το βίντεο με την αποκάλυψη του Βασίλη Παπαθεοδώρου στην εκπομπή Total Football του Open Tv.

Πηγή: Sdna.gr

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top