ΕΛΛΑΔΑ

Το παράδειγμα της ΑΕΚ εισηγείται ο Μαχλάς

Το παράδειγμα της ΑΕΚ εισηγείται ο Μαχλάς

Το μοντέλο που ακολούθησε η ΑΕΚ με τον υποβιβασμό στην Γ’ Εθνική και την επιστροφή σε υψηλό επίπεδο, θεωρεί ως το… ενδεδειγμένο και για τον ΟΦΗ ο Νίκος Μαχλάς.

Το παράδειγμα της ΑΕΚ εισηγείται και για τον ΟΦΗ ο Νίκος Μαχλάς, όπως ανέφερε στην εφημερίδα «Νέα Κρήτη».

Αναφέρθηκε στην επόμενη μέρα της κρητικής ομάδας και υποστήριξε πως η κατάλληλη λύση είναι η επιλογή υποβιβασμού στην τρίτη τη τάξει εθνική κατηγορία, καθώς μπορεί να… σημάνει την επανεκκίνηση του συλλόγου, ενώ χαρακτήρισε ως μη κατάλληλες την αγορά ΑΦΜ ή συγχώνευσης με άλλη ομάδα.

Συγκεκριμένα είπε:

Τις επαφές που είχε στην Αθήνα και την κατάλληλη λύση: «Έχοντας κάνει όλες αυτές τις επαφές, προσωπικά έχω κατασταλάξει για το πώς πρέπει να κινηθούμε. Η λύση είναι η επιλογή της Γ' Εθνικής, με το μοντέλο που ακολούθησε η ΑΕΚ. Υπό μια έννοια, είναι μια επανεκκίνηση. Περιπτώσεις ΑΦΜ ή συγχώνευσης δε θεωρώ ότι είναι οι κατάλληλες λύσεις».

Την κατηγορία που πρέπει να γίνει η επανεκκίνηση: «Έχοντας κάνει όλες αυτές τις επαφές, προσωπικά έχω κατασταλάξει για το πώς πρέπει να κινηθούμε».

Τις εξελίξεις για την επόμενη μέρα και αν θα είναι «παρών»: «Προσωπικά με ενδιαφέρει να δρομολογηθούν ομαλά οι εξελίξεις και να βρω τον οικονομικό παράγοντα που θα στηρίξει την ομάδα. Σε προσωπικό επίπεδο δεν ξέρω τι θα κάνω, αλλά δεν απασχολεί αυτό τώρα. Το πιο σπουδαίο είναι να πάει η ομάδα σε σωστά χέρια. Από 'κει και πέρα, θέλω να τονίσω ότι κάποια πράγματα είναι επιτακτική ανάγκη. Πρέπει να πορευτούμε με σύμπνοια, ομόνοια και διαφάνεια. Είναι καθήκον μας να προχωρήσουμε ενωμένοι».

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top