ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Υπουργός Δικαιοσύνης: "Δεν θα υπάρξει καμία συγκάλυψη καταγγελίας για ποδόσφαιρο"

Υπουργός Δικαιοσύνης: "Δεν θα υπάρξει καμία συγκάλυψη καταγγελίας για ποδόσφαιρο"

«Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να συγκαλύψει η Κυβέρνηση την οποιαδήποτε καταγγελία ή να προσπαθήσουμε να πέσει οτιδήποτε στα μαλακά», δήλωσε τη Δευτέρα (27/01), ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξης, Γιώργος Σαββίδης, σε σχέση με τα τεκταινόμενα στον χώρο του ποδοσφαίρου.

Ο Υπουργός μιλούσε μετά το πέρας του Υπουργικού Συμβουλίου, απαντώντας σε ερώτηση για το κλιμάκιο της UEFA που βρίσκεται στην Κύπρο και τις ενδεχόμενες καταγγελίες του Προέδρου της Ομόνοιας.
 
«Μακάρι να υπάρχουν στοιχεία, μακάρι να βρεθούν στοιχεία. Έχω πει πόσο δύσκολο είναι να στοιχειοθετηθούν υποθέσεις διαφθοράς και χειραγώγησης αγώνα, μακάρι να υπάρχουν στοιχεία και η Αστυνομία θα προχωρήσει με τον σωστό τρόπο για να εξιχνιαστούν οι οποιεσδήποτε υποθέσεις χωρίς κανένα περιορισμό» είπε ο κ. Σαββίδης.
 
Ανέφερε τέλος πως ο ίδιος είχε συνομιλία με τον Πρόεδρο της Ομόνοιας, τον οποίο κάλεσε «εάν υπάρχει οτιδήποτε για το οποίο νιώθει ότι υπάρχουν στοιχεία να το καταγγείλει και θα εξεταστεί».

ΑΠΟ ΚΥΠΕ 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top