ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Επ. Αμμοχώστου: Ο χάρος βγήκε παγανιά – 24χρονος με 181mg στο αίμα οδηγούσε αντίθετη λωρίδα

Επ. Αμμοχώστου: Ο χάρος βγήκε παγανιά – 24χρονος με 181mg στο αίμα οδηγούσε αντίθετη λωρίδα

Ένας 24χρονος συνελήφθη στην ελεύθερη Επαρχία Αμμοχώστου, αφού βάλθηκε κυριολεκτικά να τραυματίσει ακόμα και σκοτώσει αθώο κόσμο αλλά και τον εαυτό του.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με την Αστυνομία, λίγο μετά τις 9.30 την Τρίτη 28/01 το βράδυ μέλη της Τροχαίας Αμμοχώστου, κατά την διάρκεια τροχονομικού ελέγχου στην Ξυλοφάγου συνέλαβαν 24χρονο Ευρωπαίο πολίτη μόνιμο κάτοικο ελεύθερης επαρχίας Αμμοχώστου, αφού οδηγούσε το αυτοκίνητο του σε κατοικημένη περιοχή διαπράττοντας σοβαρά τροχαία αδικήματα.

Ο 24χρονος οδηγούσε το αυτοκίνητο του υπό την επήρεια αλκοόλης δηλαδή 181 μg% αντί 9μg%, αλόγιστα και επικίνδυνα  για το κοινό, παρέλειψε να συμμορφωθεί σε σήμα αστυνομικού εν στολή, οδηγούσε με υπερβολική ταχύτητα κατά τρόπο που έθετε σε κίνδυνο το κοινό, παράλειψη σηματοδοσίας, παρέλειψε να σταματήσει σε σήμα ΑΛΤ και οδηγούσε στην αντίθετη λωρίδα κατεύθυνσης.

Ο 24χρονος συνελήφθηκε και τελεί υπό κράτηση, ενώ την Τετάρτη 29/01 αναμένεται να παρουσιαστεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου για άμεση καταχώρηση της υπόθεσης του.

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παππούς Χρύσανθος: Συγκινητικά τα λόγια της συζύγου του - «Αναστήθηκε ο Χριστός, αναστηθήκαμε κι εμείς»

ΕΔΕΚ: Σε ανοδική πορεία η συσπείρωση - Η 6η έδρα - Φαβορί ο Ανδρέας Αποστόλου

Συναγερμός στις Αρχές: Έβαλαν φωτιά σε δημοτικό σχολείο και προκάλεσαν ζημιές σε εξωτερικούς χώρους

Βεγγαλικά σε περίπτερα: Ποια δικαιούνται να διατίθενται - Μπορούν να πωλούνται σε ανήλικους;

«Ω γλυκύ μου… κρέας»: Έρχεται νέα αύξηση στο χοιρινό – Στα ύψη το αρνί - Τρέχουν να προλάβουν την αργία της Πρωτομαγιάς οι καταναλωτές

Ο Δημήτρης Κόκοτας άνοιξε τα μάτια του – Δεν έχει πια μηχανική υποστήριξη



ΠτΔ: Κρίσιμη η ερχόμενη εβδομάδα για το Κυπριακό

ΠτΔ: Κρίσιμη η ερχόμενη εβδομάδα για το Κυπριακό

Κρίσιμη για το Κυπριακό χαρακτήρισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης την ερχόμενη εβδομάδα με την επιστροφή στην Κύπρο της προσωπικής απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ για την Κύπρο Μαρία Άνχελα Χολγκίν Κουεγιάρ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top