ΠΑΡΑ-THEMA

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ: Σκεπτικισμός για κάποιες μεταθέσεις…

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ: Σκεπτικισμός για κάποιες μεταθέσεις…

Ποικιλοτρόπως σχολιάζονται τα τελευταία κύματα μεταθέσεων στο αστυνομικό σώμα.

Κι αυτό γιατί ορισμένοι αντιμετωπίζουν με σκεπτικισμό κάποιες μετακινήσεις στελεχών της δύναμης.

Πιο συγκεκριμένα, για κάποιες περιπτώσεις υπάρχουν ειδικές συνθήκες, οι οποίες (με βάση τα όσα σχολιάζονται από μέλη του σώματος) θα έπρεπε να ληφθούν υπόψιν.

Οι ίδιοι κύκλοι θεωρούν πως -θεωρητικά- προνομιακή μετάθεση θα πρέπει να υλοποιείται υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις. Ειδικότερα όταν ένα μέλος της δύναμης είχε θητεία σε τμήμα του σώματος που ελέγχεται για ενδεχόμενες παραλείψεις, καλό είναι να αποφεύγεται μια μετάθεση που θεωρείται ευνοϊκή.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες θέσεις που εκφράζονται, σε μια μετάθεση θα πρέπει να λαμβάνονται υπόψιν και προσωπικές συνθήκες του επηρεαζόμενου για να μην τροφοδοτείται και η -έστω αδικαιολόγητη- προκατάληψη.

* Το αρχικό παρα-πολιτικό έχει τύχει ανασκευής, καθώς κάποια σχετικά γεγονότα που σημειώθηκαν δύναται να στείλουν λανθασμένα μηνύματα, στοχοποιώντας πρόσωπα που δεν έχουν σχέση με το ύφος των γραφομένων μας. Στόχος μας να παραθέσουμε κάποιες σκέψεις που απασχολούν μέλη του σώματος με στόχο τη βελτίωση διαδικασιών, κι όχι ασφαλώς να σπιλώνουμε συνειδήσεις.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top