ΗΜΙΧΡΟΝO: Ο… φουριόζος Mατ κάνει τη διαφορά!

ΗΜΙΧΡΟΝO: Ο… φουριόζος Mατ κάνει τη διαφορά!

Η Ομόνοια προηγείται με 2-0 του Ολυμπιακού στο ημίχρονο της αναμέτρησης στο Μακάρειο, για την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ματ Ντάρμπισαϊαρ τα δύο γκολ που διαμόρφωσαν το αποτέλεσμα του α’ μέρους. Καλύτερη η ομάδα του Χένινγκ Μπεργκ.

Στο 12′ ο Γκόμεθ έκανε το σουτ με τον Βελλίδη να διώχνει δύσκολα, ενώ στο 15′ ο Τιάγκο βρήκε ωραία τον Λέσιακς, ο οποίος από πλάγια θέση στην περιοχή έκανε το πλασέ, με τον Ελλαδίτη τερματοφύλακα να απομακρύνει με το σώμα του.

Αφού προειδοποίησε δύο φορές, το τριφύλλι στην τρίτη, «κτύπησε». Στο 21′ ο Τιάγκο εκτέλεσε το κόρνερ στο δεύτερο δοκάρι, ο Λανγκ έκανε την κεφαλιά πάσα στον Ντάρμπισαϊαρ ο οποίος με κοντινή προβολή άνοιξε το σκορ για το 1-0.

Στο 35′ ο Άγγλος απείλησε εκ νέου με ένα σουτ από πλάγια θέση μέσα από την περιοχή, ωστόσο κατέληξε πάνω από τα δοκάρια.

Εφτά λεπτά αργότερα, ο… φουριόζος Ντάρμπισαϊαρ, πέτυχε με κεφαλιά το 2-0 έπειτα από σέντρα του Μαυρία στο δεύτερο δοκάρι.

Έτσι το 2-0,  από τα γκολ του επιθετικού των πρασίνων, «συνόδευσε» τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ ενόψει διάσκεψης για Κυπριακό: «Βασιζόμαστε σε εσάς ως εγγυήτρια δύναμη», είπε στον Βρετανό ΥΠΕΞ

ΠτΔ ενόψει διάσκεψης για Κυπριακό: «Βασιζόμαστε σε εσάς ως εγγυήτρια δύναμη», είπε στον Βρετανό ΥΠΕΞ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης δέχθηκε σήμερα, το απόγευμα, στο Προεδρικό Μέγαρο, τον Υπουργό Εξωτερικών του Ηνωμένου Βασιλείου κ. Ντέιβιντ Λάμι, στην παρουσία, ανάμεσα σε άλλους, του Υπουργού Εξωτερικών κ. Κωνσταντίνου Κόμπου και του Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Κωνσταντίνου Λετυμπιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE