Προεδρικές 2028: Γρίφος τι θα πράξει τελικά ο Αβέρωφ – Φουντώνουν τα σενάρια (VIDEO)
Άλυτος γρίφος παραμένει για την ώρα εάν ο Αβέρωφ Νεοφύτου κατέλθει ως υποψήφιος για τις Προεδρικές Εκλογές του 2028 μέσω των εσωκομματικών διαδικασιών του ΔΗΣΥ.

«Νομίζω πως η καλύτερη ομάδα σήμερα, η Ανόρθωση, κέρδισε δίκαια. Είχαμε κάποιες ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο για να κάνουμε το 1-0, αλλά δεν τα καταφέραμε. Μετά η Ανόρθωση δίκαια πέτυχε τρία γκολ και κέρδισε.
Δεν παίξαμε καλά, κάναμε κάποια λάθη και ξέρουμε πως όταν κάνεις τέτοια λάθη με ομάδες όπως η Ανόρθωση, πάντα τα πληρώνεις.
Ξέρω ότι αν μιλούμε για τη διαιτησία τρώμε πρόστιμο, όμως να δεχθώ κάρτα επειδή γυρνάω μέσα στο γήπεδο, νομίζω πως δεν είναι σωστό.
Εύχομαι καλή συνέχεια στην Ανόρθωση. Είναι πολύ ωραίο για το πρωτάθλημα να το διεκδικούν τέσσερις ομάδες».
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




