ΑΘΛΗΤΙΚΑ

AΠΟΕΛ: Να δείξει ότι έγινε πιο δυνατό – Το πλάνο του Κόρε

AΠΟΕΛ: Να δείξει ότι έγινε πιο δυνατό – Το πλάνο του Κόρε

Ο ΑΠΟΕΛ αντιμετωπίζει στο ΓΣΠ τη Νέα Σαλαμίνα (18:00) για την 18η στροφή του πρωταθλήματος με μοναδικό και αδιαπραγμάτευτο στόχο τη νίκη.

Μετά και τον αποκλεισμό από το κύπελλο, αλλά και τις τελευταίες μη ικανοποιητικές εμφανίσεις, οι γαλαζοκίτρινοι, θέλουν να δείξουν πως έγιναν πιο δυνατοί, πως συσπειρώθηκαν και πλέον θα αρχίσει για τα καλά η αντεπίθεση τους.

Ο Κόρε Ινγκεμπρίγκτσεν, γνωρίζει τις δυσκολίες του αγώνα, και ο ΑΠΟΕΛ πρέπει να παρουσιαστεί σοβαρός, συγκεντρωμένος και καλύτερος από τις προηγούμενες του παρουσίες. Όλοι πιστεύουν πως η ομάδα του Νορβηγού θα ξεκινήσει να παίρνει τα πάνω της, αρχής γενομένης από τον αγώνα απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα.

ΠΙΘΑΝΗ ΕΝΔΕΚΑΔΑ

Ο Μπέλετς θα υπερασπιστεί την εστία, με τους Μιχαΐλοβιτς, Σάβιτς, Μερκή και Ιωάννου να συμπληρώνουν την τετράδα της άμυνας.

Ο Άλεφ μαζί με τον Λούκας Σόουζα θα κινούνται στον χώρο του κέντρου, και ως επιτελικός μέσος θα αγωνιστεί ο Ντε Βινσέντι.

Ο Εφραίμ θα αγωνιστεί στο ένα άκρο της επίθεσης, ο Γιάκολις στο άλλο και μπροστά θα πάρει φανέλα βασικού ο Σιγκούρνταρσον, με τον Χαλένιους να συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να αποτελέσει αυτός την αιχμή του δόρατος.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Ανάβουν φλας από σήμερα πέντε νέες κάμερες τροχαίας στη Λεμεσό - Δείτε σε ποια σημεία

Μεγάλη Εβδομάδα: Tα πάθη του Κυρίου, μέχρι την Σταύρωση και την Ανάσταση - Οι Ιερές ακολουθίες και τα τροπάρια

Υποβάλλονται σήμερα οι υποψηφιότητες για Κοινοτάρχες και Κοινοτικούς Συμβούλους

Λίλι Ρόουζ Ντεπ: Ποζάρει στο Τόκιο με τη σύντροφό της - «Εγώ και η δικιά μου» - Δείτε φωτογραφίες



Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Υπό κράτηση βρίσκονται από χθες Κυριακή επτά πρόσωπα για τα οποία υπάρχει μαρτυρία για την ενδεχόμενη εμπλοκή τους στην απόπειρα φόνου κατά 34χρονου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top