ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αλόνσο: «Θέλω να επιστρέψω στην F1!»

Αλόνσο: «Θέλω να επιστρέψω στην F1!»

 

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο Ισπανός θρύλος της F1, Φερνάντο Αλόσνο, για το ενδεχόμενο να επιστρέψει στο grid του 2021:

«Δεν νομίζω ότι η ηλικία είναι πρόβλημα. Αυτά τα αυτοκίνητα χωρίς στάσεις ανεφοδιασμού δεν είναι τόσο απαιτητικά. Οδηγείς επτά, οκτώ δευτερόλεπτα πιο αργά την Κυριακή από ότι το Σάββατο. Επίσης με τις νέες ζάντες των 18 ιντσών θα αλλάξει η πρόσφυση και όλοι θα πρέπει να αλλάξουν τον τρόπο που οδηγούν».

Για την επιστροφή του Σουμάχερ στη Μercedes το 2010: «Ο Μίκαελ γύρισε σε μια εποχή της Pirelli όπου τα ελαστικά ήταν πολύ ευαίσθητα. Είχαμε αναπτύξει τεχνικές ώστε να προσέχουμε τα ελαστικά μας και να μην τα υπερθερμαίνουμε. Δυσκολεύτηκε για αυτό το λόγο. Αυτό δεν θα ήταν πρόβλημα για εμένα το 2021». 

Για την υποχρέωση που έχει αφήσει πίσω στην F1: «Είναι υποχρέωση που δεν έχει τελειώσει καθώς ο κόσμος θεωρεί πως άξιζα περισσότερα από αυτά που τελικά πέτυχα, ειδικά τα τελευταία χρόνια. Στο χώρο όπου εκθέτονται τα κύπελλά μου, υπάρχουν πάρα πολλά, όμως κανένα δεν είναι πρόσφατο και αυτό είναι λίγο περίεργο».

Πηγή: Sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top