ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνάντηση του Υπουργού Παιδείας με μέλη της ηγεσίας του ΕΛΑΜ

Συνάντηση του Υπουργού Παιδείας με μέλη της ηγεσίας του ΕΛΑΜ

Ο Υπουργός Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Πρόδρομος Προδρόμου είχε την Πέμπτη (06/02), στο Υπουργείο, συνάντηση με μέλη της ηγεσίας του ΕΛΑΜ.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου, στο πλαίσιο της συνάντησης ο Υπουργός ενημέρωσε τους εκπροσώπους του Κόμματος για τις προτεραιότητες του Υπουργείου Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας (ΥΠΠΑΝ), όπως και για την πορεία της εκπαιδευτικής μεταρρύθμισης.
 
Έγινε επίσης ενημέρωση για την πολιτική που ακολουθεί το Υπουργείο  στον τομέα του Πολιτισμού, τις προεργασίες που γίνονται για τη δημιουργία Υφυπουργείου Πολιτισμού, καθώς επίσης και για τα σημαντικά έργα υποδομής που προωθούνται, όπως είναι η Κυπριακή Βιβλιοθήκη και το Μουσείο Νεότερης και Σύγχρονης Τέχνης.
 
Συζητήθηκαν, τέλος, διάφορα θέματα τα οποία αφορούν στις πολιτικές του ΥΠΠΑΝ στον τομέα του αθλητισμού.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top