ΕΛΛΑΔΑ

Συνάντηση κορυφής για την επόμενη μέρα

Συνάντηση κορυφής για την επόμενη μέρα

Εξασφαλισμένη τη συμμετοχή του στον τελικό του κυπέλλου έχει ο Ολυμπιακός Πειραιώς μετά τη νίκη με 3-0 που πέτυχε απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης και αυτό επιτρέπει σε διοίκηση και προπονητή να αρχίσουν τον σχεδιασμό της επόμενης χρονιάς.

Η ομάδα του Βίτορ Περέιρα, μετά την ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα στους «Ζωσιμάδες», επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα με όλη της την άνεση και απομένει ο επαναληπτικός για να «σφραγίσει» την παρουσία της στον τελικό.

Στο «στρατόπεδο» των «ερυθρόλευκων» επικρατεί ικανοποίηση για την «εικόνα» που είχαν οι ποδοσφαιριστές, σε μία αναμέτρηση κόντρα σε αντίπαλο από μικρότερη κατηγορία και πάνε με θετικό… πρόσημο στην διακοπή για τις ημέρες του Πάσχα. Ωστόσο, οι επόμενες μέρες δεν θα είναι… χαλαρές για όλους στον Πειραιά, μια και επίκειται η συνάντηση του Βίτορ Περέιρα με τους επικεφαλής της διοίκησης για την επόμενη χρονιά. Όπως αναφέρουν οι πρωταθλητές Ελλάδας, εντός των επόμενων ημερών θα γίνει η συνάντηση κορυφής, προκειμένου να παρθούν οι αποφάσεις για τις κινήσεις του Ολυμπιακού ενόψει της επόμενης… μέρας.

Σαφώς ένα από τα κύρια σημεία της συνάντησης του Βίτορ Περέιρα με τους συνεργάτες του Βαγγέλη Μαρινάκη θα είναι και τα μεταγραφικά. Ο Πορτογάλος… μετρά περίπου τρεις μήνες στον πάγκο των «ερυθρόλευκων», έχει βγάλει τα πρώτα του συμπεράσματα από το ρόστερ που έχει στα… χέρια του και πλέον μπορεί να δώσει την λίστα του με τις θέσεις που θα χρειάζεται να ενισχυθούν οι Πειραιώτες για την ερχόμενη σεζόν. Σύμφωνα με τα όσα έχουν διαρρεύσει, στόχος της διοίκησης του Ολυμπιακού είναι η απόκτηση ποδοσφαιριστών που θα αλλάξουν επίπεδο την ομάδα και θα τη βοηθήσουν σημαντικά και στο Champions League της νέας αγωνιστικής περιόδου, ενώ αναμφίβολα γίνεται… σκανάρισμα στην ελληνική αγορά για την απόκτηση των παικτών που έχουν ξεχωρίσει.

 

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top