Ανακοίνωση Ομόνοιας για τα εισιτήρια του σημερινού αγώνα με τον Εθνικό

Ανακοίνωση Ομόνοιας για τα εισιτήρια του σημερινού αγώνα με τον Εθνικό

Ανακοίνωση εξέδωσε η Ομόνοια όπου ενημερώνει για τα εισιτήρια του απογευματινού αγώνα με τον Εθνικό Άχνας.

Αναλυτικά:

«Πληροφορίες για τα εισιτήρια του σημερινού αγώνα με τον Εθνικό Άχνας που θα διεξαχθεί στο στάδιο ΓΣΠ και θα ξεκινήσει στις 16:00, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Τα σημεία πώλησης των εισιτηρίων

OnlineTicketing: https://bit.ly/2sghwHu
– Μέχρι τις 14:30

Στάδιο ΓΣΠ
– Στα ταμεία από τις 14:30

Οι τιμές των εισιτηρίων

ΚΕΡΚΙΔΑ Κανονικό Μαθητικό Παιδικό
Δυτική Κάτω €15 * €10 * €1
Δυτική Πάνω €15 €10 €1
Ανατολική €12 €10 €1
Βόρεια €8 €8 €1
**VIP 305-306 €30
**BOX 27 €60

* Περιορισμένος αριθμός μαθητικών και παιδικών εισιτηρίων για το Κάτω Διάζωμα της Δυτική κερκίδας.
** VIP& BOX: Τα εισιτήρια διατίθενται μόνον σε προπώληση.

Τρόποι Πληρωμής
– Online Ticketing: με VISA και ΟΜΟΝΟΙΑ Wallet
– Ταμεία σταδίου: τοις μετρητής

OMONOIA Wallet by sKash | Πληροφορίες: www.omonoiawallet.com

Ηλικιακές κατηγορίες εισιτηρίων
– Κανονικό: 20+ χρόνων
– Μαθητικό: 14-20 χρόνων
– Παιδικό: κάτω των 14 χρόνων

Η αγορά εισιτηρίου κατά την περίοδο της προπώλησης, όπως και η έγκαιρη παρουσία στα ταμεία του σταδίου, προσφέρουν την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση.

Απαραίτητη η Κάρτα Φιλάθλου
Σύμφωνα με τη νομοθεσία, για να μπορεί ο φίλαθλος να προμηθευτεί εισιτήριο και να εισέρχεται σε στάδια που διεξάγονται αγώνες πρώτης κατηγορίας, θα πρέπει απαραιτήτως να έχει εκδώσει Κάρτα Φιλάθλου, την οποία υποχρεούται να επιδεικνύει κατά την είσοδό του στο στάδιο και κατά την αγορά του εισιτηρίου.

Έκδοση Κάρτας Φιλάθλου
– Την ημέρα του αγώνα στο Συνεδριακό του ΓΣΠ από τις 14:30 – 16:30.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Εκλογές» στα κατεχόμενα: Το σταυροδρόμι του αδιεξόδου και τα επόμενα βήματα για το Κυπριακό-Η επιμονή Τατάρ και το «αντίβαρο» Ερχιουρμάν

«Εκλογές» στα κατεχόμενα: Το σταυροδρόμι του αδιεξόδου και τα επόμενα βήματα για το Κυπριακό-Η επιμονή Τατάρ και το «αντίβαρο» Ερχιουρμάν

Η κάλπη της επόμενης Κυριακής στα κατεχόμενα δεν είναι μια απλή «εκλογική διαδικασία». Είναι, στην ουσία, μια αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο πολιτικά και ιδεολογικά οράματα: από τη μια, εκείνο της διχοτομικής μονιμότητας που προωθεί η Άγκυρα και ο εκλεκτός της Ερσίν Τατάρ, και από την άλλη, η προσπάθεια – έστω και αδύναμη – για επιστροφή στο διεθνώς αποδεκτό πλαίσιο μιας δικοινοτικής, διζωνικής ομοσπονδίας, που εκπροσωπεί ο Τουφάν Ερχιουρμάν.

BEST OF TOTHEMAONLINE