ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Οι «αφανείς» ήρωες στο κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη!

Οι «αφανείς» ήρωες στο κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη!

Είναι γνωστό πως αν κάποιος κάτσει να παρακολουθήσει τα στιγμιότυπα ενός ποδοσφαιρικού αγώνα, θα δει γκολ, θα δει τελικές προσπάθειες, θα δει οτιδήποτε άλλο, εκτός από τις καίριες αμυντικές επεμβάσεις παικτών, που κατά τη διάρκεια ενός παιχνιδιού ίσως να είναι και πιο σημαντικές από ένα γκολ.

Αυτοί είναι δέκα πρώτοι ποδοσφαιριστές με τα περισσότερα κερδισμένα τάκλιν στο κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη.

1. Ρικάρντο Περέιρα. Ο δεξιός ακραίος αμυντικός της Λέστερ, είναι πρωτοπόρος σε αυτόν τον τομέα με 66 κερδισμένα τάκλιν και φαίνεται να είναι ένας από τους βασικούς λόγους για την εξαιρετική πορεία της ομάδας του Μπρένταν Ρότζερς την φετινή χρονιά.

2. Άαρον Γουάν Μπισάκα. Παρά το γεγονός ότι δεν έχει καταφέρει ακόμα να «φανεί», ο δεξιός μπακ των «κόκκινων διαβόλων» καλά κρατεί όσων αφορά τα μετόπισθεν μέσα στο χορτάρι. Έχει προσπαθήσει να κόψει τον αντίπαλο 88 φορές και έχει βγει νικητής τις 64. Όχι και άσχημα.

3. Σερζ Οριέ. 53 τα κερδισμένα τα τάκλιν, για τον τρίτο κατά σειρά δεξιό μπακ και παίκτη της Τότεναμ. Αν σκεφτεί κανείς ότι επιτίθεται με την ίδια αποτελεσματικότητα που αμύνεται, τότε μιλάμε για μία αρκετά παραγωγική χρονιά για τον Ιβοριανό.

4. Γουίλφριντ Εντιντί. Σίγουρα δεν θα μπορούσε να λείπει από μία τέτοια λίστα η «σκούπα» της Λέστερ. Ο Νιγηριανός αμυντικός μέσος των «αλεπούδων” έχει πέσει για τάκλιν 82 φορές και έχει κερδίσει την μπάλα 45. “Πολυμηχάνημα” στη μεσαία γραμμή, που σκοράρει, μοιράζει και δίνει ασίστ.

5. Ντέκλαν Ράις. Ο εικοσιενός ετών αμυντικός χαφ της Γουέστ Χαμ, είναι από τους ελάχιστους διακρίνοντες της φετινής πορείας των «σφυριών» και με 42 αποτελεσματικά τάκλιν, πραγματοποιεί ακόμα μία εξαιρετική χρονιά

6. Ράιαν Φρέντερικς. Και πάλι ένα από τα παιδιά του Ντέιβιντ Μόγιες με καλή αμυντική δουλειά. Ο δεξιός μπακ της Γουέστ Χαμ έχει μόλις δύο λιγότερα αποτελεσματικά τάκλιν από τον Ράις.

7. Ζοάο Μουτίνιο. Είναι σίγουρα η έκπληξη της σεζόν μέχρι στιγμής στον τομέα των τάκλιν. Και ναι, έχει 40 κερδισμένα. Ο 33χρονος Πορτογάλος των Γουλβς, έχει αγωνιστεί και στα 25 παιχνίδια του πρωταθλήματος και αναμφισβήτητα διανύει μία από τις καλύτερες περιόδους του.

8. Τζόνι Ότο. Ο Ισπανός, αριστερός οπισθοφύλακας και αυτός των «λύκων» , έχει «πέσει» για την μπάλα 65 φορές και τις 39 από αυτές την έχει κάνει δική του.

9. Τζιμπρίλ Σιντιμπέ. Ο Γάλλος, δεξιός αμυντικός της Έβερτον, έχει βάλει το δικό του «λιθαράκι» για την ικανοποιητική πορεία των «ζαχαρωτών» στη Πρέμιερ Λιγκ φέτος. 38 φορές έχει ανακόψει τον αντίπαλο με επιτυχημένο τάκλιν στις 63 που το έχει επιδιώξει.

10. Φίλιπ Μπίλινγκ. Τελευταίος, αλλά όχι «καταιδρωμένος» ο Δανός μέσος της Μπόρνουθ, που βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Έχει την ικανότητα να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα, να δώσει κρίσιμες πάσες αλλά και να κόψει τις επιθετικές προσπάθειες του αντιπάλου. Μέχρι στιγμής το έχει καταφέρει 37 φορές.

Πηγή: england365.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος

Χάρης Βαρθακούρης: «Απέρριπτα όλους τους στίχους που έφερνε ο πατέρας μου»



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top