Την Πέμπτη συνεδριάζουν οι Υπουργοί Υγείας της ΕΕ για τον Κορωνοϊό

Την Πέμπτη συνεδριάζουν οι Υπουργοί Υγείας της ΕΕ για τον Κορωνοϊό

Για το πρωί της Πέμπτης 13 Φεβρουαρίου προγραμματίστηκε η σύγκληση του Συμβουλίου των Υπουργών Υγείας, ανακοίνωσε τη Δευτέρα (10/2) εκπρόσωπος της Κροατικής Προεδρίας του Συμβουλίου.

 

Σύμφωνα με την εκπρόσωπο, το βασικό ζήτημα που θα απασχολήσει τους Υπουργούς Υγείας είναι η κατάσταση με την εξάπλωση του κορωνοϊού από την Κίνα.

Η ιδέα σύγκλησης του Συμβουλίου των Υπουργών Υγείας είχε συζητηθεί τις προηγούμενες εβδομάδες μεταξύ της Επιτρόπου αρμόδιας για θέματα υγείας Στ.Κυριακίδου και της Κροατικής Προεδρίας.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Στο τραπέζι η διευρυμένη πριν από τον Δεκέμβριο - «Ο χρόνος μάς πιέζει» - Τι αναμένεται από την Ολγκίν

Κυπριακό: Στο τραπέζι η διευρυμένη πριν από τον Δεκέμβριο - «Ο χρόνος μάς πιέζει» - Τι αναμένεται από την Ολγκίν

Μικρά αλλά σημαντικά βήματα προς την εντατικοποίηση των επαφών για το Κυπριακό διαπιστώνει η κυβέρνηση, με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, Κωνσταντίνο Λετυμπιώτη, να τονίζει ότι ο χρόνος πιέζει και πως ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών εξακολουθεί να έχει ως στόχο τη σύγκληση διευρυμένης συνάντησης πριν από την ολοκλήρωση της θητείας του.

BEST OF TOTHEMAONLINE