Κατώτερη των περιστάσεων

Κατώτερη των περιστάσεων

Η Ομόνοια πήρε ότι έδωσε μέσα στο γήπεδο στο χθεσινό ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ και αυτό είναι ξεκάθαρο.

Είναι και μια παραδοχή που έγινε από τον υπεύθυνο επικοινωνίας Χριστόδουλο Χριστοδούλου στις δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος του ντέρμπι και είναι γενικά παραδεκτό ότι η ομάδα παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων και αδύναμη να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του αγώνα.

Ο Κώστας Καϊάφας ανέλαβε την ευθύνη της βαριάς ήττας που εκτός απροόπτου φέρνει την Ομόνοια εκτός διοργάνωσης, ενώ και οι ποδοσφαιριστές δεν είναι άμοιροι ευθυνών. Όπως συλλογικά έπαιρναν τα εύσημα για τις επιτυχίες, έτσι και τώρα η ευθύνη της ήττας και του προδιαγραφόμενου αποκλεισμού είναι υπόθεση όλων.

Ο προπονητής της Ομόνοιας θα προσπαθήσει να βρει τους τρόπους για να σηκώσει κεφάλι η ομάδα και να διεκδικήσει το ευρωπαϊκό εισιτήριο μέσω του πρωταθλήματος, ενώ στον επαναληπτικό με το ΑΠΟΕΛ θα κάνει την προσπάθεια όσο και αν είναι πολύ δύσκολα τα δεδομένα που δημιουργήθηκαν.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: Θα ανακοινωθούν σύντομα νέα μέτρα για την ενεργειακή κρίση - Επιτακτική η συζήτηση για τις Βρετανικές Βάσεις

Λετυμπιώτης: Θα ανακοινωθούν σύντομα νέα μέτρα για την ενεργειακή κρίση - Επιτακτική η συζήτηση για τις Βρετανικές Βάσεις

Την άμεση λήψη νέων μέτρων για την αντιμετώπιση της επερχόμενης ενεργειακής κρίσης προανήγγειλε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης μιλώντας στην εκπομπή «ALPHA Καλημέρα», την ώρα που η Κύπρος βρίσκεται αντιμέτωπη τόσο με τις επιπτώσεις των εξελίξεων στη Μέση Ανατολή όσο και με την κτηνιατρική κρίση του αφθώδους πυρετού, υπογραμμίζοντας παράλληλα την ανάγκη έναρξης ουσιαστικής συζήτησης για το καθεστώς των Βρετανικών Βάσεων με το τέλος της κρίσης στη Μέση Ανατολή.

BEST OF TOTHEMAONLINE