Κατώτερη των περιστάσεων

Κατώτερη των περιστάσεων

Η Ομόνοια πήρε ότι έδωσε μέσα στο γήπεδο στο χθεσινό ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ και αυτό είναι ξεκάθαρο.

Είναι και μια παραδοχή που έγινε από τον υπεύθυνο επικοινωνίας Χριστόδουλο Χριστοδούλου στις δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος του ντέρμπι και είναι γενικά παραδεκτό ότι η ομάδα παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων και αδύναμη να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του αγώνα.

Ο Κώστας Καϊάφας ανέλαβε την ευθύνη της βαριάς ήττας που εκτός απροόπτου φέρνει την Ομόνοια εκτός διοργάνωσης, ενώ και οι ποδοσφαιριστές δεν είναι άμοιροι ευθυνών. Όπως συλλογικά έπαιρναν τα εύσημα για τις επιτυχίες, έτσι και τώρα η ευθύνη της ήττας και του προδιαγραφόμενου αποκλεισμού είναι υπόθεση όλων.

Ο προπονητής της Ομόνοιας θα προσπαθήσει να βρει τους τρόπους για να σηκώσει κεφάλι η ομάδα και να διεκδικήσει το ευρωπαϊκό εισιτήριο μέσω του πρωταθλήματος, ενώ στον επαναληπτικό με το ΑΠΟΕΛ θα κάνει την προσπάθεια όσο και αν είναι πολύ δύσκολα τα δεδομένα που δημιουργήθηκαν.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η δεύτερη ανάγνωση της ομιλίας του Προέδρου Χριστοδουλίδη στον ΟΗΕ – Οι δύο άξονες και η απάντηση στον Ερντογάν και το «α λα καρτ» διεθνές δίκαιο

Η δεύτερη ανάγνωση της ομιλίας του Προέδρου Χριστοδουλίδη στον ΟΗΕ – Οι δύο άξονες και η απάντηση στον Ερντογάν και το «α λα καρτ» διεθνές δίκαιο

Η ομιλία του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη στη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών κινήθηκε γύρω από το Κυπριακό, την εφαρμογή του διεθνούς δικαίου, αλλά και τον ευρύτερο γεωπολιτικό ρόλο της Κυπριακής Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE