ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ούτε η Νέα Σαλαμίνα – Ένα και… Καλό η Δόξα!

Ούτε η Νέα Σαλαμίνα – Ένα και… Καλό η Δόξα!

Σε ένα παιχνίδι όπου είχαμε 23λεπτη διακοπή λόγω προβλήματος στους προβολείς, η Δόξα πήρε τεράστια νίκη με 1-0 μέσα στο «Αμμόχωστος» απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα χάρη στο γκολ του Καλό (74′).

Νίκη μετά από 8 αγωνιστικές η Δόξα, που ξεκόλλησε από τους 8 βαθμούς ενώ συνέχισε το σερί με τις εκπλήξεις στην αγωνιστική! Η Νέα Σαλαμίνα δεν έφτασε σε υψηλά επίπεδα απόδοσης και μοιραία έχασε και αυτή βαθμούς και έμεινε στην 7η θέση.

Α’ Ημίχρονο

Μόλις στο πρώτο λεπτό του αγώνα προκλήθηκε βλάβη στους προβολείς του αγώνα, γεγονός που έφερε προσωρινή διακοπή για 23 λεπτά. Μετά την επανέναρξη οι δύο ομάδες μπήκαν μουδιασμένες στον αγωνιστικό χώρο και… άργησαν να πάρουν μπρος.

Παπαφώτης, Ιτάλο και Ζε Βαλέντε έδειχναν ορεξάτοι για την Δόξα και απείλησαν με κάποια καλά μακρινά σουτ στο πρώτο ημίχρονο με αποκορύφωμα την εξαιρετική απόκρουση του Κίσσα στον κεραυνό του Ιτάλο στο 34′.

Από την άλλη η Νέα Σαλαμίνα είχε κύριο εκφραστή των επιθέσεων των Σίμπσον, ο οποίος απείλησε δις με σουτ μέσα από την περιοχή όμως δεν βρήκε στόχο.

Β’ Ημίχρονο

Στην επανάληψη ο ρυθμός του αγώνα δεν ήταν το ίδιο καλός όμως στο 74ο λεπτό μετά από ωραία ενέργεια του Παπαφώτη από αριστερά και… μπέρδεμα στην περιοχή της Νέας Σαλαμίνας ο Καλό άνοιξε το σκορ για την Δόξα!

Η Νέα Σαλαμίνα προσπάθησε να αντιδράσει όμως δεν είχε καθαρό μυαλό στην τελική προσπάθεια. Η καλύτερη της ευκαιρία ήρθε στο 85′ και πάλι με τον Σίμπσον, ο οποίος μόνος μέσα στην περιοχή έκανε κακή κεφαλιά.

Το 0-1 παρέμεινε μέχρι τέλους και η Δόξα πανηγύρισε ένα τεράστιο διπλό ενώ η Νέα Σαλαμίνα έχασε την ευκαιρία να πάει 6η.

Νέα Σαλαμίνα: Κίσσας, Χριστοφόρου, Φουστάρ, Λαμπό, Ρομάν (77΄ Σιαθάς), Κορέια, Μαριάνοβιτς, Κωστή (46΄ Ρέινολντς), Ελουντού (60΄ Τέλφερ), Σίμπσον, Κίνγκσλεϊ

Δόξα: Γκράσα, Μέσκα (84΄ Ασαμόα), Ντερβίτ, Χριστοφή, Μιντίκκης, Μπόλιεβιτς, Τραϊτσέφσκι, Παπαφώτης, Ζε Βαλέντε (41΄ Καρλίτος), Ζορζίνιο (72΄ Λουίς Κάρλος), Ίταλο

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πέρασαν χειροπέδες σε δεσμοφύλακα: Τον έπιασαν με τις πιτζάμες του ενώ έφερε κουκούλα και γάντια

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Τραυματισμός 29χρονου: Καταζητείται ο 33χρονος συγκάτοικος του - Τον μαχαίρωσε έπειτα από λογομαχία

Πασχαλινό τραπέζι: «Καίει» το κρέας τις τσέπες των καταναλωτών – Πιο φθηνά από πέρσι τα αυγά και τα λαχανικά – Δείτε πίνακες

Δίκη για το Μάτι: Φυλάκιση από 111 έως 3 έτη στους 6 ενόχους - Εξαγοράσιμη η ποινή, αφέθηκαν ελεύθεροι

Εκλογές 2024: Αυτή είναι η κοινότητα με τους λιγότερους εκλογείς



Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Υπό κράτηση βρίσκονται από χθες Κυριακή επτά πρόσωπα για τα οποία υπάρχει μαρτυρία για την ενδεχόμενη εμπλοκή τους στην απόπειρα φόνου κατά 34χρονου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top