ΑΘΛΗΤΙΚΑ

LIVE η κρίσιμη έκτακτη Γενική Συνέλευση του Οθέλλου – Μεγάλος αναβρασμός, θέλουν δυναμικά μέτρα

LIVE η κρίσιμη έκτακτη Γενική Συνέλευση του Οθέλλου – Μεγάλος αναβρασμός, θέλουν δυναμικά μέτρα

Ζωντανά όλες οι εξελίξεις από την έκτακτη Γενική Συνέλευση του Οθέλλου με θέμα την αποχώρηση της ομάδας από τα πρωταθλήματα της ΚΟΠ.

LIVE:

21:44 – Μετά από την συζήτηση μεταξύ των μελών και του Δ.Σ πάρθηκε η απόφαση όπως ληφθούν δυναμικά μέτρα προς κάθε κατεύθυνση. Θα αναμένουν απάντηση από την ΚΟΠ μέχρι την Πέμπτη και σε περίπτωση που η Ομοσπονδία αγνοήσει για ακόμη μια φορά το σωματείο και δεν διευθετήσει άμεσα συνάντηση τότε θα συγκληθεί νέα Γενική Συνέλευση με το ίδιο θέμα.
Στις 27/1/20 στάλθηκε από τον Οθέλλο επιστολή προς την ΚΟΠ και μέχρι σήμερα δεν έλαβαν καμία απάντηση, όπως αναφέρουν.

21:22 – Μεγάλος αναβρασμός στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση του ΟΘΕΛΛΟΥ ΑΘΗΑΙΝΟΥ. Οι συμμετέχοντες εξέφρασαν τις απόψεις τους και ζητούν ηρεμία πριν την λήψη ιστορικής απόφασης. Συμφωνούν όλοι στο να ληφθούν δυναμικά μέτρα προς κάθε κατεύθυνση πέραν της ΚΟΠ. Αν δεν γίνει συνάντηση με την Ομοσπονδία άμεσα και πριν το επόμενο παιχνίδι στις 14/2 να γίνει δημοσιογραφική διάσκεψη, να δημοσιευθεί η επιστολή προς τα μέσα και η πιθανή αποχώρηση από τα πρωταθλήματα της ΚΟΠ.

20:52 – Άρχισε η έκτακτη Γ.Σ. του ΟΘΕΛΛΟΥ ΑΘΗΑΙΝΟΥ. Μεγάλη η προσέλευση των φίλων της ομάδας. Ο πρόεδρος Βάσος Καφαταρης καλωσόρισε τα μέλη και αφού τηρήθηκε μονόλεπτος σιγή στην μνήμη της δωρήτριας του γηπέδου Χρυσταλλας Χατζηθεοχαρους τους ενημέρωσε για τα τεκταινόμενα των τελευταίων ημερών. Μοναδικό θέμα της έκτακτης Γενικής συνέλευσης η αποχώρηση της ομάδας από τα πρωταθλήματα της ΚΟΠ. Ο Γραμματέας της ομάδας διαβάζει επι στολή που στάλθηκε προς την ΚΟΠ.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Ο ηγέτης της τουρκοκυπριακής κοινότητας Ερσίν Τατάρ δήλωσε ότι η Ειδική Αντιπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, πρότεινε σήμερα κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους μια τριμερή συνάντηση με τον ίδιο και τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη, αλλά η πρόταση αυτή απορρίφθηκε από τον ίδιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top