ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Υπάρχει ζωή στη Νάπολι, έμεινε στο… πρωτάθλημα η Ίντερ (ΒΙΝΤΕΟ)

Υπάρχει ζωή στη Νάπολι, έμεινε στο… πρωτάθλημα η Ίντερ (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα πανέμορφο γκολ του Φαμπιάν Ρουίθ ήταν αρκετό για τη Νάπολι ώστε να φύγει με τη νίκη από το «Τζουζέπε Μεάτσα» και να πάρει προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας επί της Ίντερ (0-1).

Έμεινε στο πρωτάθλημα και στην μυθική ανατροπή κόντρα στην Μίλαν η Ίντερ και την… πάτησε από τη Νάπολι!

Οι «νερατζούρι» είχαν τον έλεγχο αλλά είδαν τον Φαμπιάν Ρουίθ στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου να «παστελώνει» ένα τρομερό γκολ, το οποίο ήταν αρκετό για να δώσει στη Νάπολι τη νίκη (0-1) και το προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας!

Ο επαναληπτικός στο «Σαν Πάολο» σε σχεδόν ένα μήνα (5/3), με τους «παρτενοπέι» να καλούνται να προστατέψουν το προβάδισμα τους και να σφραγίσουν την πρόκρισή τους.

Στα του ματς, η Ίντερ μπήκε δυνατά, πήρε τον έλεγχο και προσπαθούσε να απειλήσει με κύριους εκφραστές τους Λαουτάρο και Λουκάκου. Ωστόσο, δυκσολευόταν αρκετά απέναντι στην καλοστημένη ομάδα του Τζενάρο Γκατούζο, που προσπαθούσε συχνά-πυκνά να… ξεμυτήσει και να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις.

Ο ρυθμός δεν ήταν ιδιαίτερα γρήγορος αφού υπήρχαν αρκετές διακοπές, είτε για φάουλ, είτε για πλάγια και οι δύο ομάδες το πήγαιναν αρκετά συντηρητικά αφού δεν ήθελαν να πάρουν ρίσκα.

Η μεγαλύτερη ευκαιρία, πάντως, στο πρώτο μέρος ανήκε στους φιλοξενούμενους αλλά ο Παντέλι έβαλε «ΣΤΟΠ» στον Μέρτενς στο τετ-α-τετ.

Αυτή ήταν και η… προειδοποιητική βολή από τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι έπαιζαν έξυπνα και με σωστή τακτική και κατάφεραν να «παγώσουν» το «Τζουζέπε Μεάτσα» στο 57ο λεπτό με μια τρομερή σουτάρα του Φαμπιάν Ρουίθ που δεν επέτρεψε στον Παντέλι να αντιδράσει.

Αυτό το γκολ έδωσε ρυθμό στον αγώνα, με τον Κόντε να ρίχνει στο ματς τους Έρικσεν, Σάντσες και Μπαρέλα αλλά παρότι πίεσαν ασφυκτικά, δεν κατάφεραν να νικήσουν τον Οσπίνα και το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή τους βρήκε να αποχωρούν από τον αγωνιστικό χώρο με… σκυμμένα κεφάλια!

Πηγή: sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Καταγγέλθηκε για ενδέκατη φορά σεσημασμένος για σοβαρές υποθέσεις λαθροθηρίας - Τράπηκε σε φυγή στα κατεχόμενα

Βανδαλισμοί σε Δημοτικό Σχολείο στη Λευκωσία: Προκάλεσαν ζημιές χιλιάδες ευρώ - Φωτογραφία

Μονή Αββακούμ: Η νέα ανάρτηση του Νεκτάριου - Η φωτογραφία από την αναπαράσταση της σταύρωσης του Χριστού

Μητρόπολη Ταμασού: Απαντά στα περί συμβιβασμού για τη Μονή Αββακούμ - «Αποκλειστικός στόχος, η αποκάλυψη της αλήθειας»

Όσα χρόνια και αν περάσουν τις βλέπουμε κάθε χρόνο: Οι πιο γνωστές ταινίες – και μίνι σειρές – που «μυρίζουν» Πάσχα



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top