ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Έρχεται… Βαρωσιώτικο ντέρμπι και το κάλεσμα που κάνουν

Έρχεται… Βαρωσιώτικο ντέρμπι και το κάλεσμα που κάνουν

Μέσω της επίσημης της ιστοσελίδας της Ανόρθωση αναφέρει…

«Ανορθωσιάτη, Ανορθωσιάτισσα, αυτή την Κυριακή ακολουθεί ένα πάρα πολύ σημαντικό παιχνίδι για την ομάδα μας, το ντέρμπι της Αμμοχώστου.

Η Ανόρθωση έχει δείξει με την μέχρι στιγμής παρουσία της στον αγωνιστικό χώρο πως δίκαια βρίσκεται στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, καθώς είναι η ομάδα με τις περισσότερες νίκες (12) και τις λιγότερες ήττες ενώ διατηρεί τόσο την καλύτερη επίθεση όσο και την καλύτερη άμυνα.

Η βαθμολογική μας θέση αποτελεί αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς των ποδοσφαιριστών, του προπονητή και των συνεργατών του μέσα από τις προπονήσεις.

Καλούμε λοιπόν τον κόσμο της «Μεγάλης Κυρίας», όπως την Κυριακή κατακλύσει κάθε γωνιά του «Αντώνης Παπαδόπουλος», έτσι ώστε με τον παλμό και την φωνή του, να σπρώξει τους ποδοσφαιριστές σε μια ακόμη νίκη, η οποία εφόσων έρθει, θα μας διατηρήσει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό, ας δώσουμε την απαραίτητη ώθηση στους παίκτες της ομάδας μας έτσι ώστε το τέλος της αναμέρησης να μας βρει όλους μαζί να πανηγυρίζουμε μια ακόμη νίκη».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top