ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Δεν θα κάνει αποδεκτές επιταγές για πληρωμή τελών και δικαιωμάτων το Κτηματολόγιο

Δεν θα κάνει αποδεκτές επιταγές για πληρωμή τελών και δικαιωμάτων το Κτηματολόγιο

Με ανακοίνωση του το Κτηματολόγιο ανακοινώνει οτι δεν θα γίνονται δεκτές επιταγές.

Το Τμήμα Κτηματολογίου και Χωρομετρίας ανακοινώνει ότι από τις 2 Απριλίου 2020, δεν θα γίνεται αποδεκτή από τα Επαρχιακά Κτηματολογικά Γραφεία, η πληρωμή με προσωπική επιταγή των τελών και δικαιωμάτων που επιβάλλονται και εισπράττονται από το Τμήμα, σύμφωνα με τις πρόνοιες του περί Κτηματολογικού και Χωρομετρικού Τμήματος (Τέλη και Δικαιώματα) Νόμου, Κεφάλαιο 219.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, οι τραπεζικές επιταγές (good for payment) θα εξακολουθούν να γίνονται αποδεκτές.
 
Εξάλλου, σε ξεχωριστή ανακοίνωση το Τμήμα Κτηματολογίου αναφέρει ότι η εφαρμογή της διαδικασίας ηλεκτρονικής εξάλειψης απλών υποθηκών από ενυπόθηκους δανειστές, μέσω της νέας Διαδικτυακής Πλατφόρμας του Τμήματος “DLS PORTAL”, λειτουργεί με απόλυτη επιτυχία.

Κατά την πρώτη εβδομάδα εφαρμογής, έχουν διενεργηθεί στο σύνολο, διακόσιες τριάντα τέσσερις (234) ηλεκτρονικές εξαλείψεις υποθηκών από ενυπόθηκους δανειστές.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top