ΕΚΤΑΚΤΟ- Α/ΔΡΟΜΟΣ: Έκλεισε λωρίδα κυκλοφορίας μετά απο τροχαίο- Υπάρχει τραυματίας

ΕΚΤΑΚΤΟ- Α/ΔΡΟΜΟΣ: Έκλεισε λωρίδα κυκλοφορίας μετά απο τροχαίο- Υπάρχει τραυματίας

(11:42) Έκτακτη ανακοίνωση της Αστυνομίας την Παρασκευή 14/2 ενημερώνει τους οδηγούς για τροχάιο στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας- Λεμεσού που έφερε το κλεισιμο λωρίδας.

Σύμφωνα με τη σχετική ενημέρωση λόγω οδικής σύγκρουσης στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού, αμέσως μετά την έξοδο Χοιροκοιτίας με κατεύθυνση τη Λεμεσό, έχει κλείσει για την τροχαία κίνηση η δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας.  

Όπως πληροφορούμαστε πρόκειται για σύγκρουση δύο οχημάτων, ενώ γίνεται αναφορά για ένα τραυματισμένο πρόσωπο.

Καλούνται οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των μελών της Αστυνομίας

(φωτογραφία αρχείου)

 
 
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Στόχος μας η Κύπρος να είναι και παραγωγός αμυντικών προϊόντων»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Στόχος μας η Κύπρος να είναι και παραγωγός αμυντικών προϊόντων»

«Ο στόχος μας είναι όπως η Κυπριακή Δημοκρατία να μην είναι μόνο καταναλωτής αλλά και παραγωγός αμυντικών προϊόντων», τόνισε, σήμερα, ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στη Διεθνή Έκθεση Άμυνας και Ασφάλειας - DEFEA 2025, που πραγματοποιείται στην Αθήνα.