ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ξανακτύπησε ο Ομήρου: ‘Συντελείται πολιτικό έγκλημα εκ προμελέτης’

Ξανακτύπησε ο Ομήρου: ‘Συντελείται πολιτικό έγκλημα εκ προμελέτης’

Ο Γιαννάκης Ομήρου, πρώην πρόεδρος της ΕΔΕΚ, έκανε δηλώσεις στην εκπομπή του ΡΙΚ «Από Μέρα σε Μέρα», δίνοντας εκ νέου την δική του άποψη για την αντιπαράθεση μεταξύ του Ευρωβουλευτή Δημήτρη Παπαδάκη και της ΕΔΕΚ.

Αρχικά, ο κ. Ομήρου αναφέρθηκε σε ασύστολα ψεύδη του Μαρίνου Σιζόπουλου, σχετικά με το κόμμα που παρέλαβε μετά την εκλογή του στην ηγεσία. Ο Γιαννάκης Ομήρου, διαφώνησε με όσους δηλώνουν ότι η οικονομική διαχείριση του κόμματος, επί προεδρίας Μαρίνου Σιζόπουλου είναι αισθητά καλύτερη από την προηγούμενη, διαψεύδοντας παράλληλα τις αναφορές που θέλουν τον ίδιο να άφησε χρέη πέραν του €1 εκατομμυρίου που παρέλαβε με την προεδρία της ΕΔΕΚ. Μάλιστα, ανάφερε ότι επί προεδρίας του το κόμμα ανέβηκε στο 9% και εξέλεγε πέντε βουλευτές.

Συνεχίζοντας, δήλωσε για το πολυσυζητημένο χρέος, ότι πρόκειται για χρέη συνδεδεμένων με το κόμμα οργανισμών, όπως είναι η νεολαία ή η αγροτική που έχουν τους δικούς τους προϋπολογισμούς. Καμιά σχέση με τις υποχρεώσεις του κινήματος. Το 2015 ανέρχονταν στο ποσό περίπου των 300.000 ευρώ, συμπλήρωσε.

Είπε φυσικά και για τον Μαρίνο Σιζόπουλο, ότι «παρέλαβε ένα κόμμα με κύρος και αξιοπιστία και το οδήγησε στο Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων και στις αίθουσες των δικαστηρίων».
«Λυπούμαι να πω ότι συντελείται πολιτικό έγκλημα εκ προμελέτης», υποστήριξε ο κ. Ομήρου στηλιτεύοντας την διαγραφή του μοναδικού Ευρωβουλευτή του κόμματος.


Χαρακτήρισε παράλληλα «πρωτόγνωρη» για τα κυπριακά δεδομένα την παρούσα συμπεριφορά του κόμματος.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην Ελλάδα: Ένας νεκρός από την κατάρρευση τμήματος κτηρίου στον Πειραιά

Οικονομικές επιπτώσεις στην Κύπρο από την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ: Οικονομολόγος αναλύει στο «Τ» τα σενάρια

Καύσιμα: Εντός δεκαημέρου νέα αύξηση - Πώς θα επηρεάσει τις τιμές η κρίση στη Μέση Ανατολή - Φόβοι για €2 η βενζίνη

«T» ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Δηλώνουν για κατοικίες τις… αποθήκες και εγκαταλελειμμένα σπίτια- Τραγελαφικά τα όσα συμβαίνουν με τις μετακινήσεις ψηφοφόρων

Έγινε κι αυτό στην Κύπρο! Υποψήφιος εμφανίζεται με κλειστά μάτια στην προεκλογική του καμπάνια – Δείτε βίντεο



LIVE: To Ισραήλ έτοιμο για την απάντηση στο Ιράν - Συνεχής ενημέρωση

LIVE: To Ισραήλ έτοιμο για την απάντηση στο Ιράν - Συνεχής ενημέρωση

Ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου ανέφερε πως το Ισραήλ θα επιτεθεί εκ νέου στο Ιράν μετά την απάντηση του δεύτερου στο φονικό χτύπημα στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Η είδηση μεταφέρθηκε από το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο Kan και αναφέρει πως θα έχουν ειδοποιηθεί οι σύμμαχοι του Ισραήλ, για να λάβουν αντίμετρα από πιθανή απάντηση του Ιράν. Οι ΗΠΑ απέκλεισαν το ενδεχόμενο να συμμετάσχουν σε οποιαδήποτε ισραηλινή αντεπίθεση κατά του Ιράν, ενώ το πολεμικό υπουργικό συμβούλιο του Ισραήλ δεν έλαβε απόφαση σχετικά με το τι μέτρα θα λάβει ως απάντηση στην επίθεση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top