ΛΕΥΚΩΣΙΑ – ΤΡΑΓΩΔΙΑ: Απανθρακωμένο πτώμα σε υποστατικό – Εντοπίστηκε μετά την κατάσβεση της πυρκαγιάς

ΛΕΥΚΩΣΙΑ – ΤΡΑΓΩΔΙΑ: Απανθρακωμένο πτώμα σε υποστατικό – Εντοπίστηκε μετά την κατάσβεση της πυρκαγιάς

Τραγωδία σημειώθηκε την Δευτέρα 17.02, γύρω στις 10 το βράδυ, στους Αγίους Τριμιθιάς της Επαρχίας Λευκωσίας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, υπό συνθήκες που διερευνώνται, πυρκαγιά ξέσπασε σε λυόμενο υποστατικό, εντός κτηνοτροφικής μονάδας.

Η Πυροσβεστική κινητοποιήθηκε και έφτασε στην περιοχή όπου και κατέσβησε την πυρκαγιά, ωστόσο έγινε αντιληπτό πως εντός του υποστατικού βρισκόταν ένας άνθρωπος αφού εντοπίστηκε απανθρακωμένο πτώμα.

ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: ΛΕΥΚΩΣΙΑ – ΦΩΤΙΑ ΥΠΟΣΤΑΤΙΚΟΥ: Εξαιρετικά δύσκολο το έργο της Πυροσβεστικής – Διαλύθηκαν τα πάντα από τις στάχτες

Το πτώμα που ανευρέθηκε, πιστεύεται πως ανήκει σε 75χρονο, ο οποίος διέμενε στο υποστατικό.

Οι εξετάσεις, αναμένεται να ταυτοποιήσουν την σωρό με την μέθοδο DNA.

Μέλη της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας, διενεργούν εξετάσεις για να εξακριβωθούν τα αίτια της πυρκαγιάς.

*Φωτογραφία αρχείου 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Το σύστημα επιλογής μελών ημικρατικών οργανισμών δεν είναι τέλειο και γίνονται ενέργειες για βελτίωσή του, όμως είναι σαφώς καλύτερο από αυτό που υπήρχε προηγουμένως, όταν βασικό κριτήριο ήταν η κομματική ταυτότητα, δήλωσε το Σάββατο στο ΚΥΠΕ ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, χαρακτηρίζοντας «άδικη» την κριτική κατά της Κυβέρνησης σε σχέση με τους πρόσφατους διορισμούς σε Διοικητικά Συμβούλια ημικρατικών οργανισμών, αφού όπως είπε, οι εισηγήσεις του Γνωμοδοτικού Συμβουλίου υιοθετήθηκαν σε ποσοστό 78%.

BEST OF TOTHEMAONLINE