ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Προέρχονται από απώλειες και δεν υπάρχει άλλος… δρόμος

Προέρχονται από απώλειες και δεν υπάρχει άλλος… δρόμος

Η αυλαία της 21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α΄ κατηγορίας ανοίγει το Σάββατο (22-02-2020) με την αναμέτρηση που ξεκινάει η ώρα 16:00 στο ΓΣΠ μεταξύ της Ομόνοιας και της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου.

Δύο ομάδες που την περασμένη αγωνιστική είχαν βαθμολογικές απώλειες, με το ίδιο ισόπαλο σκορ 1-1.  Η Ομόνοια εκτός έδρας με την ΑΕΛ, ενώ η ΕΝΠ εντός έδρας με την Πάφο FC.

Βέβαια, η Ομόνοια έχει δύο συνεχόμενα παιχνίδια πρωταθλήματος να κερδίσει, μιας και είχε προηγηθεί του ντέρμπι στο Τσίρειο η εντός έδρας ήττα με 1-2 από τον Εθνικό Άχνας.

Η ομάδα του Χένινγκ Μπεργκ είναι στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα, βλέποντας την πρωτοπόρο Ανόρθωση στην απόσταση των 4 βαθμών μεταξύ τους.  Η Ομόνοια έχει 39 βαθμούς, 1 περισσότερο από τον ΑΠΟΕΛ που είναι στην 3η θέση, με τους δύο αιώνιους της Λευκωσίας να έχουν προγραμματισμένο ραντεβού για το μεταξύ τους ντέρμπι την Καθαρή Δευτέρα, 02 Μαρτίου 2020 (19:00 ΓΣΠ), για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος Α΄ κατηγορίας.

Η Ένωση Νέων Παραλιμνίου είναι στη 10η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 19 βαθμούς, 2 περισσότερους από τον Εθνικό Άχνας που είναι στην 11η θέση.

Οι διαιτητές του αγώνα όπως έχουν οριστεί την Παρασκευή (21-02-2020) είναι οι εξής:

Σάββατο, 22 Φεβρουαρίου 2020

16:00 ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας vs Ε.Ν. Παραλιμνίου
Στάδιο: Γ.Σ.Π
Διαιτητής: Κώστα Ροβέρτος
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Δημητριάδης Μάριος
Β’ Βοηθός Διαιτητής:  Ευαγόρου Ευαγόρας
4ος Διαιτητής: Δημητρίου Βασίλης
Παρατηρητής Διαιτησίας: Ιωάννου Μιχάλης

Διαβάστε επίσης: 

Οι παίκτες που είναι στην αποστολή Μπεργκ για τον εντός έδρας αγώνα με την ΕΝΠ και αυτοί που είναι εκτός… (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top