Πλούσιο το αθλητικό… μενού! Οι μεταδόσεις της ημέρας (23/2)

Πλούσιο το αθλητικό… μενού! Οι μεταδόσεις της ημέρας (23/2)

Για μια ακόμα φορά πλούσιο είναι το αθλητικό μενού της Κυριακής (23/2) με Κυπριακό πρωτάθλημα αλλά και διεθνή παιχνίδια.

Ο Εθνικός υποδέχεται την Ανόρθωση (16:00), ενώ την ίδια ώρα ο ΑΠΟΕΛ δοκιμάζεται στο «Στέλιος Κυριακίδης» κόντρα στην Πάφο. Στις 18:00, η ΑΕΚ φιλοξενεί στην «Αρένα» την Νέα Σαλαμίνα και ο Ολυμπιακός στο Μακάρειο την ΑΕΛ.

Ενδιαφέροντα παιχνίδια στην Πρέμιερ Λιγκ εκεί όπου η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποδέχεται τη Γουότφορντ και η Άρσεναλ την Έβερτον. Δράση σε Ελληνικό, Γερμανικό Ιταλικό και Γαλλικό πρωτάθλημα.

Κυπριακός ιππόδρομος, NBA και ο μεγάλος τελικός του Τσιτσιπά μεταξύ άλλων στις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας, ενώ τον… χορό ανοίγει το ντέρμπι στο πρωτάθλημα γυναικών ανάμεσα σε Απόλλων Ladies και Pyrgos.

Αναλυτικά: 

 

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ιστορική μέρα για την Κύπρο: Πρώτη επίσκεψη Προέδρου των ΗΑΕ – Τι αλλάζει στις σχέσεις των δύο χωρών

Ιστορική μέρα για την Κύπρο: Πρώτη επίσκεψη Προέδρου των ΗΑΕ – Τι αλλάζει στις σχέσεις των δύο χωρών

Σήμερα, 14 Δεκεμβρίου 2025, θα πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη στην Κύπρο, ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων Σεΐχης Mohammed bin Zayed al Nahyan, κατόπιν πρόσκλησης του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Χριστοδουλίδη. Πρόκειται για ιστορική επίσκεψη, την πρώτη του Προέδρου των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων στην Κύπρο, η οποία επιβεβαιώνει με τον πλέον επίσημο τρόπο την νέα δυναμική που αναπτύσσεται στις σχέσεις των δυο χωρών αλλά και το στρατηγικό βάθος και την ωριμότητα που έχουν αποκτήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE