ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ: Ελεύθερος ο οδηγός της Corvette που σκότωσε τον μοτοσυκλετιστή - Πατέρας 25χρονου: Είναι δολοφόνος

ΕΛΛΑΔΑ: Ελεύθερος ο οδηγός της Corvette που σκότωσε τον μοτοσυκλετιστή - Πατέρας 25χρονου: Είναι δολοφόνος

Εμφανίστηκε,  παραδέχθηκε , κατάθεσε και αφέθηκε ελεύθερος...

Ελεύθερος αφέθηκε ο ιδιοκτήτης και οδηγός της πολυτελούς μαύρης «Corvette», ο οποίος τα ξημερώματα της περασμένης Τετάρτης παρέσυρε και σκότωσε στην Γλυφάδα (ΕΛΛΑΔΑ) 25χρονο μοτοσικλετιστή, καθώς είχε παρέλθει το αυτόφωρο.

Μετά απο τρεις ημέρες εμφανίστηκε με δικηγόρο.  Στο πώς έχασε τον έλεγχο του ανασφάλιστου μάλιστα σπορ αυτοκινήτου του, φέρεται να μην αναφέρθηκε καν, δηλώνοντας ότι δεν κατάλαβε τι συνέβη, όμως υπάρχει βιντεοληπτικό υλικό που δείχνει ξεκάθαρα ότι είχε αναπτύξει υπερβολική ταχύτητα επί της Λ. Βουλιαγμένης στη Γλυφάδα, τα ξημερώματα της Τετάρτης που συνέβη το τραγικό δυστύχημα, που είχε σαν αποτέλεσμα την απώλεια ζωής του 25χρονου μοτοσικλετιστή Νάσου Καρανίκα.

Η δικογραφία πρόκειται να διαβιβαστεί στον εισαγγελέα, ο οποίος έχει διατάξει προκαταρκτική εξέταση για την υπόθεση.


Την ίδια στιγμή ο πατέρας του 25χρονου μοτοσικλετιστή, Νάσου Καρανίκα, Γιώργος ζητά να δικαιωθεί η ψυχή του παιδιού του.  «Πήρα τεράστια δύναμη με αυτό που συνέβη χθες γι΄αυτό τον δολοφόνο. Δεν τον θεωρώ άνθρωπο, είναι δολοφόνος. Το χειρότερο που είπε είναι ότι δεν κατάλαβα τι έκανα. Αφού δεν κατάλαβε τι έκανε, τι σοκ έπαθε; Ότι τρακάρισε ένα ντουβάρι, γιατί μας κοροϊδεύει; Όταν ένας άνθρωπος παθαίνει σοκ δεν κινείται έτσι...βγαίνει από το αυτοκίνητο και σωριάζεται στο έδαφος ... Ήξερε πάρα πολύ καλά τι έκανε.  Αν ερχόταν ασθενοφόρο νωρίς, αν καθόταν εκεί, το παιδί μου μπορεί να ζούσε..», είπε στο ραδιόφωνο του Πρώτου Θέματος ο Γιώργος Καρανίκας.

Με πληροφορίες απο Σκαι

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top