ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σε επαφές με το πρώτο… «ΚΑΝΟΝΙ»

Σε επαφές με το πρώτο… «ΚΑΝΟΝΙ»

Η μέχρι στιγμής συνεισφορά και βοήθεια του Ντιόγκο Ράμος στην πορεία της Καρμιώτισσας στην τρέχουσα σεζόν στο πρωτάθλημα της Β΄ κατηγορίας, δεν αφήνει… ασυγκίνητη τη διοίκηση της ομάδας.

Ο Ράμος, ο οποίος τη σεζόν 2014-2015 ήταν στη Δόξα, ενώ την περασμένη σεζόν, 2018-2019, στον Ολυμπιακό, είναι στο πρωτάθλημα της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου (2019-2020) με το πέρας της 4ης αγωνιστικής της β΄ φάσης του πρωταθλήματος Α΄ κατηγορίας, στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ με 15 γκολ.  Σε 2 παιχνίδια, μάλιστα, ο Ράμος έκανε χατ τρικ (με Ομόνοια Ψευδά και ΕΝΥ Διγενής Ύψωνα εντός έδρας και τα δύο).

Ο 34χρονος (08-11-1986) επιθετικός έχει… «κλέψει» για τα καλά τις καρδιές των ιθυνόντων της Καρμιώτισσας, η οποία δεν έχει σκοπό να το καθυστερήσει για αρκετό διάστημα, το θέμα επαφών με τον παίκτη για να συμφωνηθεί  η ανανέωση συνεργασίας μαζί τους.

Είναι, πασιφανές, πως στην ομάδα του Χρύση Μιχαήλ επιθυμούν να έχουν το πρώτο «κανόνι» και στη νέα σεζόν στο δυναμικό τους, πόσο δε εάν εκπληρωθεί και ο στόχος ανόδου στην Α΄ κατηγορία μέσα από αυτή τη φάση του πρωταθλήματος της Β΄ κατηγορίας όπου διανύουμε…

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόκληση πυρκαγιών: Πως να προστατεύσουμε τα δάση μας – Οι επιπτώσεις, οι δυσκολίες και ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν



LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top