ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κοροναϊός: Η απόφαση της Κυβέρνησης για το Ίντερ – Λουντογκόρετς και τους αγώνες στην Ιταλία

Κοροναϊός: Η απόφαση της Κυβέρνησης για το Ίντερ – Λουντογκόρετς και τους αγώνες στην Ιταλία

Στην λύση των αγώνων κεκλεισμένων των θυρών καταλήγει η ιταλική κυβέρνηση λόγω του κοροναϊού, αρχή με το Ίντερ – Λουντογκόρετς για το Europa League.

Στην λύση της διεξαγωγής των αγώνων κεκλεισμένων των θυρών και όχι στην αναβολή τους προχωράει η ιταλική κυβέρνηση, μπροστά στην επέλαση του κοροναϊού στην χώρα (εφτά πλέον οι νεκροί, 220 τα κρούσματα).

Το φορτωμένο καλαντάρι και η προσπάθεια διατήρησης μιας σχετικής κανονικότητας οδηγεί σε αυτή την επιλογή, αφού η αναβολή όλων των αγώνων μέχρι νεωτέρας θα ήταν πρακτικά αδύνατη.

Η αρχή με τους αγώνες κεκλεισμένων των θυρών θα γίνει στην ρεβάνς της Ίντερ με την Λουντογκόρετς για το Europa League (Πέμπτη 27/02), αφού το Μιλάνο βρίσκεται στην πληγείσα επαρχία της Λομβαρδίας.

Η βουλγαρική ομάδα ήδη το ανακοίνωσε, αφού είχε ζητήσει άμεσα απάντηση λόγω των εκδρομέων φιλάθλων της και απομένει η τυπική επιβεβαίωση από την Ίντερ και την UEFA.

Πηγή: www.gazzetta.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το αδιαχώρητο σε κρεοπωλεία και υπεραγορές για τα πασχαλινά ψώνια - Αναμένεται αύξηση της κίνησης - Διστακτικοί οι καταναλωτές λόγω ακρίβειας

Καύσιμα: Με αυτές τις τιμές θα βγάλουμε τις μέρες του Πάσχα - Δείτε τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια

Ξεσπά πατέρας στο «T»: Απέρριψαν κατ'οικον φροντίδα σε βρέφος με SMA και μηχανική υποστήριξη - «Κινδυνεύει το παιδί και ο ΟΚΥπΥ μας αγνοεί»

Ομάδα νεαρών επιτέθηκε σε αστυνομικούς με πέτρες και μολότοφ - Συνελήφθη 25χρονος με εκρηκτικά στην κατοχή του

Θανατηφόρο στα κατεχόμενα: Ο 79χρονος Φώτης Φωτίου το θύμα του τροχαίου - Πήρε εξιτήριο η σύζυγός του



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top