LIFESTYLE

Ο Tommy Hilfiger γιορτάζει ένα πιο συμμετοχικό τοπίο στη μόδα στο δεύτερο “Tommy Hilfiger Fashion Frontier Challenge”

Ο Tommy Hilfiger γιορτάζει ένα πιο συμμετοχικό τοπίο στη μόδα στο δεύτερο “Tommy Hilfiger Fashion Frontier Challenge”

Οι δύο νικητές επιλέχθηκαν από μια επιτροπή ειδικών, συμπεριλαμβανομένου του Tommy Hilfiger, του Daniel Grieder, CEO, Tommy Hilfiger Global & PVH Europe, και της Noor Tagouri, Journalist, Activist & Speaker

Η Tommy Hilfiger, η οποία ανήκει στην PVH Corp. [NYSE: PVH], ανακοινώνει την εταιρεία Apon Wellbeing και την εταιρεία A Beautiful Mess ως νικητές του Tommy Hilfiger Fashion Frontier Challenge για το 2019. Υποβλήθηκαν περισσότερες από 400 αιτήσεις στο παγκόσμιο πρόγραμμα, το οποίο στοχεύει στη στήριξη start-up και scale-up επιπέδου επιχειρήσεων που αναπτύσσουν λύσεις και προωθούν τις συμμετοχικές και θετικές αλλαγές στη μόδα.

«Στην Tommy Hilfiger, έχουμε δεσμευτεί να μην σπαταλάμε τίποτα και να τους καλωσορίζουμε όλους. Από την αρχή μέχρι το τέλος, εμπνέυστηκα από αυτή την ταλαντούχα ομάδα επιχειρηματιών, οι καινοτομίες των οποίων καθιστούν το τοπίο της μόδας πιο βιώσιμο και συμμετοχικό», δήλωσε ο Tommy Hilfiger. «Συγχαιρώ τους φετινούς νικητές, τις Apon Wellbeing και A Beautiful Mess. Αυτό είναι μόνο η αρχή για αυτές τις start-ups επιχειρήσεις και θα συνεχίσουμε να συμβουλεύουμε και να ενθαρρύνουμε αυτούς τους επιχειρηματίες που είναι τόσο αφοσιωμένοι προκειμένου να επιτύχουν θετικό αντίκτυπο στη βιομηχανία μας».

«Οι νικητές του δεύτερου Tommy Hilfiger Fashion Frontier Challenge αντιπροσωπεύουν το μέλλον της βιομηχανίας μόδας», δήλωσε ο Daniel Grieder, Διευθύνων Σύμβουλος της Tommy Hilfiger Global και της PVH Europe. «Καθώς η βιομηχανία μας συνεχίζει να εξελίσσεται με ταχύτητα, είναι σημαντικό να επιιτύχουμε συνεργασίες μέσα και έξω από το περιβάλλον της μόδας και να προωθήσουμε καινοτομίες που έχουν τη δυνατότητα να οδηγήσουν τις επιχειρήσεις μας προς το καλύτερο. Συγχαρητήρια σε όλους τους νικητές και στους φιναλίστ»!

Η Apon Wellbeing έλαβε το έπαθλο των €75,000. Η scale-up εταιρεία με βάση το Μπαγκλαντές ανοίγει καταστήματα με προϊόντα καθημερινής ανάγκης μέσα στα εργοστάσια. Τα προϊόντα είναι με έκπτωση 10% σε σχέση με τις τιμές λιανικής τους, ενώ υπάρχει ένα σύστημα ανταμοιβής όπου οι εργαζόμενοι συλλέγουν πόντους για δωρεάν υπηρεσίες ασφάλειας και υγείας.

«Όταν είσαι ανερχόμενος στο value chain της μόδας, η υποστήριξη από ένα brand όπως η TOMMY HILFIGER βοηθάει απαράμιλλα τις start-up και τις scale-up επιχειρήσεις να μεγαλώσουν και να αυξήσουν τον αντίκτυπό τους», δήλωσε ο Saif Rashid, ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Apon Wellbeing. «Αλλά το πιο σημαντικό είναι η στρατηγική υποστήριξη και καθοδήγηση που προσφέρει το Tommy Hilfiger Fashion Frontier Challenge. Η υποστήριξη που παρείχε η TOMMY HILFIGER έχει ήδη διαμορφώσει το επιχειρηματικό μας μοντέλο, τη στρατηγική, την επικοινωνία και το πώς σκεφτόμαστε το μέλλον».

Η Ολλανδική startup, A Beautiful Mess, έλαβε και αυτή το έπαθλο των €75,000. Η εταιρεία A Beautiful Mess διαχειρίζεται ένα δημιουργικό χώρο που βοηθάει τους πρόσφυγες να διεκδικήσουν κοινωνική και οικονομική ανεξαρτησία μέσω της δημιουργίας βιώσιμων προϊόντων ένδυσης.

«Χρειαζόμαστε μεγάλους παίκτες στη βιομηχανία της μόδας για να αυξήσουμε τις κυκλικές πρωτοβουλίες παραγωγής και αυτό ακριβώς προσφέρει το Tommy Hilfiger Fashion Frontier Challenge», δήλωσε ο Naz Kawan, Makerspace Director της A Beautiful Mess. «Μια συνεργατική, ολοκληρωμένη προσέγγιση είναι απαραίτητη εάν θέλουμε να μεταμορφώσουμε το supply chain της βιομηχανίας της μόδας. Με την υποστήριξη αυτού του παγκόσμιου προγράμματος, εργαζόμαστε για ένα πιο κυκλικό, διαφανές και συμμετοχικό τοπίο στην μόδα».

Οι νικητές έλαβαν επίσης μία μακρόχρονη καθοδήγηση από τους global experts της Tommy Hilfiger και του INSEAD, καθώς και μια θέση στο Πρόγραμμα Social Entrepreneurship του INSEAD (ISEP).

Η τρίτη startup εταιρεία, Sudara, επιλέχθηκε ως “Audience Favorite Vote”και έλαβε το ποσό των € 10.000. Η Sudara είναι μία scale-up εταιρεία με πιτζάμες με έδρα την Ινδία και την Αμερική, η οποία αναπτύσσει τις επαγγελματικές δεξιότητες αλλά και τις δεξιότητες ραπτικής σε γυναίκες που έχουν δραπετεύσει από κυκλώματα trafficking ή διατρέχουν υψηλό κίνδυνο να πέσουν θύματα.

«Το Tommy Hilfiger Fashion Frontier Challenge έχει να κάνει με τη μόδα ως μια δύναμη του καλού, το οποίο αντανακλά άμεσα τον σκοπό του brand μας», δήλωσε η Shannon Keith, ιδρυτής και πρόεδρος της Sudara Inc. «Είμαστε ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι που κερδίσαμε το βραβείο “Audience Favorite Vote”, γιατί δείχνει ότι αυτό που κάνουμε πραγματικά συνάδει με τους ανθρώπους της TOMMY HILFIGER, οι οποίοι έχουν δεσμευτεί να κάνουν τη διαφορά στη βιομηχανία της μόδας».

Κατά τη διάρκεια μιας πολυεπίπεδης διαδικασίας πολλών μηνών που ξεκίνησε τον Μαίο του 2019, ανάμεσα σε πάνω από 420 αιτούντες επιλέχθηκαν έξι φιναλίστ που κλήθηκαν να αναπτύξουν και να βελτιώσουν τα επιχειρηματικά τους σχέδια με την υποστήριξη μιας ειδικής ομάδας social entrepreneur experts. Κατά τη διάρκεια του τελικού event του προγράμματος, το οποίο έλαβε χώρα στο Campus of the Future του Tommy Hilfiger στο Άμστερνταμ της Ολλανδίας στις 13 Φεβρουαρίου 2020, οι έξι φιναλίστ παρουσίασαν τις ιδέες τους μπpoστά από τους εξής υψηλού κύρους κριτές: Tommy Hilfiger, Daniel Grieder, CEO, Tommy Hilfiger Global & PVH Europe, Noor Tagouri, Journalist, Activist & Speaker, Martijn Hagman, CFO, Tommy Hilfiger Global & COO, Tommy Hilfiger Global & PVH Europe, Willemijn Verloop, Founding Partner, Social Impact Venture, Steven Serneels, CEO & Board Member, EVPA και Katrin Ley, Managing Director, Fashion for Good.

Το όραμα του Tommy Hilfiger είναι να δημιουργεί μόδα που δεν σπαταλά τίποτα και τους υποδέχεται όλους. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για τις μακροπρόθεσμες προσπάθειες βιωσιμότητας του brand, εδώ: https://global.tommy.com/en_int/about-us-corporate-sustainability

Οι φίλοι και οι fan του brand καλούνται να συμμετέχουν στη συζήτηση στα µέσα κοινωνικής δικτύωσης µε τη χρήση του #TommyHilfiger και του @TommyHilfiger.

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη: Ισχυρές ενδείξεις μεταφοράς εύφλεκτης ουσίας – «Αλλοίωση της σκηνής του εγκλήματος»

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο

«Δεν μπορώ να αναπνεύσω»: Σοκαριστικό βίντεο από τη σύλληψη μαύρου άνδρα που πέθανε ενώ βρισκόταν υπό κράτηση



Καταχωρήθηκε η αίτηση για παύση Ελεγκτή - Για ανάρμοστη συμπεριφορά

Καταχωρήθηκε η αίτηση για παύση Ελεγκτή - Για ανάρμοστη συμπεριφορά

Καταχωρήθηκε σήμερα (26/4) από τους δικηγόρους της ηγεσίας της Εισαγγελίας, η αίτηση για παύση του Γενικού Ελεγκτή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top