ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η πρόταση του Τσάβι Ρόκα με… μικρή αύξηση και η πρώτη αντίδραση του παίκτη

Η πρόταση του Τσάβι Ρόκα με… μικρή αύξηση και η πρώτη αντίδραση του παίκτη

Ο Καταλανός τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού, Τσάβι Ρόκα, πρότεινε στον Έλληνα μέσο νέο συμβόλαιο με απολαβές 200 χιλ. ευρώ το χρόνο από τις 180 χιλ. ευρώ που λαμβάνει. Μαζί με τα μπόνους, η αύξηση μπορεί να φτάσει στο 30%.

Πρόταση παραμονής στο σύλλογο την επόμενη διετία-τριετία κι όχι απλώς μία προσφορά… για τα μάτια του κόσμου και για να καταλαγιάσει ο ντόρος, κατέθεσε το πρωί της Τρίτης ο Τσάβι Ρόκα στον Χρήστο Δώνη, όσον αφορά την επέκταση του συμβολαίου του στον Παναθηναϊκό, που τελειώνει το προσεχές καλοκαίρι.

Οι πληροφορίες του SDNA αναφέρουν ότι ο Καταλανός τεχνικός διευθυντής πρόσφερε στον 25χρονο μέσο του τριφυλλιού νέο συμβόλαιο με ελαφρώς αυξημένες απολαβές σε σχέση με το ήδη υπάρχον, ήτοι από τις 180 χιλ. ευρώ που λαμβάνει στις 200 χιλ. ευρώ για τα πρώτα δύο χρόνια.

Στην προσφορά που έγινε στον Χρήστο Δώνη προβλέπεται να υπάρχουν και μπόνους που εάν τα πιάσει η αύξηση μπορεί να φτάσει το 30%.

Ο Δώνης δεν εμφανίστηκε αρνητικός, άκουσε με προσοχή την πρόταση του συλλόγου και ζήτησε χρόνο για να αξιολογήσει τα δεδομένα πριν δώσει την απάντηση του, ενώ από τον Παναθηναϊκό εκτιμήθηκε θετικά το γεγονός ότι πήγε μόνος του -δίχως ατζέντη- στη συνάντηση με τον Τσάβι Ρόκα.

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

«Είμαι σε επαφή μαζί της και ο ίδιος προσωπικά, αλλά και με κάποια κράτη μέλη της ΕΕ, και εκτός της ΕΕ, όπως με Μόνιμα Μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, για να δούμε πώς μπορούν να δημιουργηθούν οι προοπτικές για επανέναρξη των συνομιλιών», είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top