ΑΘΗΕΝΟΥ: 14 παράτυποι μετανάστες από την Συρία, μέσω κατεχομένων

ΑΘΗΕΝΟΥ: 14 παράτυποι μετανάστες από την Συρία, μέσω κατεχομένων

Συνολικά 14 παράτυποι μετανάστες από τη Συρία, εισήλθαν σήμερα τα ξημερώματα από την Αθηένου στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις 02.30 τα ξημερώματα περίπολο του Αστυνομικού Σταθμού Αθηένου που επέστρεφε από τη Κοινότητα Αβδελερού, εντόπισε λίγο πριν την είσοδο Αθηένου, 14 παράτυπους μετανάστες.

Στη σκηνή μετέβησαν όλες οι αρμόδιες Υπηρεσίες της Δημοκρατίας οι οποίες προέβησαν σε όλες τις απαραίτητες έρευνες και εξετάσεις και διαπιστώθηκε ότι οι παράτυποι μετανάστες ήταν 9 άνδρες, 3 γυναίκες και δύο παιδιά από τη Συρία.

Ανακρινόμενοι από την Αστυνομία οι παράτυποι μετανάστες ανέφεραν ότι έφτασαν στην Αθηένου μέσω κατεχομένων χωρίς ωστόσο να μπορούν να προσδιορίσουν το μέρος εισόδου τους.

Στη σκηνή μετέβη λεωφορείο το οποίο μετέφερε τα 14 άτομα σε Κέντρο Φιλοξενίας Μεταναστών στην Πουρνάρα.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οδοφράγματα, περιβάλλον και ανταλλαγές αρχείων στην ατζέντα της τριμερούς

Οδοφράγματα, περιβάλλον και ανταλλαγές αρχείων στην ατζέντα της τριμερούς

Σε ρυθμούς τελικής προετοιμασίας για την τριμερή συνάντηση μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδης, του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, και Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν, στις 9 Νοεμβρίου φαίνεται να κινούνται οι τρεις πλευρές.

BEST OF TOTHEMAONLINE