ΕΛΛΑΔΑ

Επτά τα κρούσματα κορωνοϊού στην Ελλάδα

Επτά τα κρούσματα κορωνοϊού στην Ελλάδα

Επτά είναι, πλέον, τα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού στην Ελλάδα, όπως ανακοίνωσε το Υπουργείο Υγείας το βράδυ του Σαββάτου (29/02).

Τα τρία νέα κρούσματα αφορούν δύο άνδρες και μία γυναίκα, όλοι ελληνικής καταγωγής. 

Η μία είναι γυναίκα που είχε στενή επαφή με την 38χρονη από τη Θεσσαλονίκη, που ήταν το πρώτο κρούσμα του κορωνοϊού στην Ελλάδα.

Παραμένει σε απομόνωση σε νοσοκομείο αναφοράς στη Θεσσαλονίκη.

Το έκτο κρούσμα, πρόκειται για Έλληνα, ο οποίος ταξίδεψε πρόσφατα στο Μιλάνο και παραμένει σε απομόνωση σε νοσοκομείο αναφοράς της Αθήνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για άνδρα 62 ετών. 

Το έβδομο κρούσμα είναι Έλληνας, στενή επαφή του τρίτου επιβεβαιωμένου κρούσματος στην Ελλάδα, ο οποίος παραμένει σε απομόνωση σε νοσοκομείο αναφοράς της Αθήνας.

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



LIVE - Νετανιάχου: «Θα χτυπήσουμε έξυπνα το Ιράν...θα ενημερώσουμε τις ΗΠΑ»   

LIVE - Νετανιάχου: «Θα χτυπήσουμε έξυπνα το Ιράν...θα ενημερώσουμε τις ΗΠΑ»  

Ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου ανέφερε πως το Ισραήλ θα επιτεθεί εκ νέου στο Ιράν μετά την απάντηση του δεύτερου στο φονικό χτύπημα στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Η είδηση μεταφέρθηκε από το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο Kan και αναφέρει πως θα έχουν ειδοποιηθεί οι σύμμαχοι του Ισραήλ, για να λάβουν αντίμετρα από πιθανή απάντηση του Ιράν. Οι ΗΠΑ απέκλεισαν το ενδεχόμενο να συμμετάσχουν σε οποιαδήποτε ισραηλινή αντεπίθεση κατά του Ιράν, ενώ το πολεμικό υπουργικό συμβούλιο του Ισραήλ δεν έλαβε απόφαση σχετικά με το τι μέτρα θα λάβει ως απάντηση στην επίθεση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top