ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Νιώθει την… ανάσα της ΑΕΛ – Το πιθανό πλάνο του Κανέδα στο ντεμπούτο του στο ντέρμπι του «Αντώνης Παπαδόπουλος»

Νιώθει την… ανάσα της ΑΕΛ – Το πιθανό πλάνο του Κανέδα στο ντεμπούτο του στο ντέρμπι του «Αντώνης Παπαδόπουλος»

Με την ΑΕΛ να είναι στο πλην 1 από την ΑΕΚ και την 5η θέση, η Λαρνακιώτικη ομάδα βλέποντας τον Απόλλωνα να ανοίγει τη διαφορά στους 6 βαθμούς από την 4η θέση που είναι ο Απόλλωνας, αντιμετωπίζει η ώρα 18:00 την Ανόρθωση στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» στα πλαίσια της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α΄ κατηγορίας.

Ο νέος προπονητής της ΑΕΚ, Νταβίντ Κανέδα, θα κάνει το ντεμπούτο του στον πάγκο των «κιτρινοπράσινων» της Λάρνακας και θέλει να ξεκινήσει ιδανικά και ο ίδιος τη νέα σελίδα στην καριέρα του που έχει γυρίσει.

Η πιθανή ενδεκάδα της ΑΕΚ είναι Τόνιο κάτω από τα δοκάρια, Γκολομπάρτ και Γκονζάλες κεντρικό αμυντικό δίδυμο, με Φερνάντες δεξιά και Πλάνας αριστερά της άμυνας, ανασταλτικά χαφ οι Τρουγιόλς και Άμπραχαμ, με τον Σπόλιαριτς πιο μπροστά τους, με Ναράνχο στο δεξί «φτερό» και Χέφελ στο αριστερό, με τον Τρισκόφσκι στην κορυφή της επίθεσης.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Αναστάτωση έφερε ο Ψινάκης στο J2US - «Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» είπε στον Ίαν Στρατή

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top