ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

H Cyfield παρέδωσε το νέο κτίριο της Eurobank Cyprus

H Cyfield παρέδωσε το νέο κτίριο της Eurobank Cyprus

• Εντυπωσιακή αρχιτεκτονική, σύγχρονος σχεδιασμός και τελευταία τεχνολογία
• Σε ένα από τους πιο κύριους οδικούς άξονες στο κέντρο της Λευκωσίας

Ο Όμιλος Cyfield τηρώντας για ακόμα μια φορά τις υποσχέσεις του και τη διαχρονική του αξιοπιστία, παρέδωσε μέσα στα χρονοδιαγράμματα που είχαν τεθεί, το σύγχρονο κτίριο που πλέον στεγάζει τα κεντρικά γραφεία της Eurobank Cyprus.
Το κτίριο 16 επιπέδων, βρίσκεται στο κέντρο της Λευκωσίας στη λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού έναν από τους πιο πολυσύχναστους δρόμους της πρωτεύουσας. Ο εσωτερικός σχεδιασμός όλων των ορόφων έχει γίνει σύμφωνα με τις υψηλές ανάγκες της τράπεζας. Η διαρρύθμιση των εσωτερικών χώρων, η μοντέρνα αρχιτεκτονική και οι υψηλές κατασκευαστικές προδιαγραφές του κτιρίου δημιουργούν ένα ιδανικό περιβάλλον για τους εργαζόμενους.

Το κτίριο διαθέτει 12 ορόφους γραφειακούς χώρους, ένα πολυτελές χώρο υποδοχής για τους εργαζόμενους και τους πελάτες τους, ένα ημιώροφο, ένα μηχανολογικό όροφο και δύο υπόγειους χώρους στάθμευσης. Το roof garden του κτιρίου μπορεί να χρησιμοποιηθεί για εταιρικές εκδηλώσεις προσφέροντας ένα εξαιρετικό περιβάλλον στους εργαζομένους και τους φιλοξενούμενους τους.

Το κτίριο είναι εξοπλισμένο με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας για να διευκολύνει τις τρέχουσες και μελλοντικές επιχειρηματικές απαιτήσεις και πρόνοιες για εύκολη αναδιαρρύθμιση στις θέσεις εργασίας εάν και εφόσον χρειαστεί.

Το εντυπωσιακό αυτό κτίριο έχει ήδη ολοκληρωθεί, παραδοθεί και ήδη λειτουργεί. Με την αποπεράτωση του έργου αυτού, ο Όμιλος Cyfield, αποδεικνύεται και πάλι ως ο πιο αξιόπιστος συνεργάτης των επιχειρήσεων που επιθυμούν να ανανεώσουν τις εγκαταστάσεις τους και να αποκτήσουν σύγχρονα, λειτουργικά και εντυπωσιακά κτίρια με εγκαταστάσεις μακράς ζωής.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 20.00 την Τετάρτη στην περιοχή του «Aphrodite Hills», παρά την Πέτρα του Ρωμιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top