ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΘΗΚΑΝ… οι νέοι και ο Παφιακός πήρε την πρόκριση

ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΘΗΚΑΝ… οι νέοι και ο Παφιακός πήρε την πρόκριση

Με κορυφαίους τους νεαρούς με την Εθνική Εφήβων Κωνσταντίνο Σκορδή και Οδυσσέα Σαββίδη που επιστρατεύτηκαν στο δεύτερο σετ και έβγαλαν «ασπροπρόσωπο» τον κόουτς Θανάση Στράντζαλη ο Green Air Παφιακός πέρασε στους «4» του Κυπέλλου ΟΠΑΠ Α Κατηγορίας Ανδρών. Η ομάδα της Πάφου που είχε καθοδηγητή τον Verissimo ανέτρεψε το 2-3 που έχασε στη Δερύνεια την Παρασκευή και προκρίθηκε με συνολικό σκορ 05-04 σετ. Ο Green Air Παφιακός θα αναμετρηθεί στους ημιτελικούς σε διπλούς αγώνες με την Ανόρθωση.Η Αναγέννηση που είχε κορυφαίο τον Ivan Todorovic δεν κατάφερε να προκριθεί και ολοκλήρωσε τις φετινές της υποχρεώσεις. Το μεγάλο παιχνίδι ολοκληρώθηκε σε 119’.

Η Αναγέννηση μπήκε καλύτερα στο πρώτο σετ και προηγήθηκε 04-07. Σταδιακά, ο Green Air Παφιακός ανέβηκε ισοφάρισε 13-13 και προηγήθηκε 17-14. Τελικά, η παφιακή ομάδα κέρδισε 25-23 σε 29’ και έκανε το 1-0 σετ.

Το ξεκίνημα της Αναγέννησης Δερύνειας ήταν καλό και στο δεύτερο σετ αφού προηγήθηκε 05-08. Οι «πράσινοι» είχαν πολύ καλή απόδοση και αύξησαν στο +4 13-17 και λίγο αργότερα βρέθηκε στο προβάδισμα των πέντε πόντων 17-22 με τον κ. Στράντζαλη να επστρατεύει τους νεαρούς Σκορδή και Σαββίδη.  Η Αναγέννηση έλεγξε το σετ το οποίο κέρδισε 19-25 σε 26’ ισοφάρισε και δεν άφησε τον Green Air Παφιακό να ξεφύγει άλλο.

Το τρίτο σετ είχε ενδιαφέρον όμως ο Green Air Παφιακός βρέθηκε στο +8 17-09 με την Αναγέννηση να μειώνει στους τρεις πόντους 21-18 αναγκάζοντας τον κ. Στράντζαλη να επιστρατεύσει τον Caetanoομάδα της Πάφου κέρδισε 25-22 σε 29’ έγραψε το 2-1 και πήρε προβάδισμα στο καθοριστικό σετ.

Εξαιρετικό ήταν το τέταρτο σετ με τις δυο ομάδες να παλεύουν επί ίσοις όροις. Οι δυο ομάδες εναλλάσσονταν συνεχώς στην πρωτοπορία με την Αναγέννηση να προηγείται 19-21, αλλά τον Green Air Παφιακό   να κάνει αντεπίθεση και να παίρνει προβάδισμα 23-21 για να ολοκληρώνει τη νίκη και την πρόκριση με 25-22 σε 37’ εντυπωσιακού σετ.

Green Air ΠΑΦΙΑΚΟΣ(Θ. ΣΤΡΑΝΤΖΑΛΗΣ): VerissimoMirandaCaetano, Οικονομίδης, Παφίτης, Ανδρέου – Λίμπερο: Παπαχριστοδούλου. – Αλλαγές: Σκορδής, Σαββίδης.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣ(Γ. ΜΕΛΚΑ): Ιακώβου, GarchetShvalev, Τodorovic,Aποστόλου, Καραγιάννης – Λίμπερο: Παπαϊωάννου.

«ΑΦΡΟΔΙΤΗ»: Green Air ΠΑΦΙΑΚΟΣ – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣ 3-1 (25-23, 19-25, 25-22,25-22)

Πηγή: ΚΟΠΕ

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

«Είμαι σε επαφή μαζί της και ο ίδιος προσωπικά, αλλά και με κάποια κράτη μέλη της ΕΕ, και εκτός της ΕΕ, όπως με Μόνιμα Μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, για να δούμε πώς μπορούν να δημιουργηθούν οι προοπτικές για επανέναρξη των συνομιλιών», είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top