ΚΥΠΡΟΣ: Κατέβασε ρολά για 48 ώρες το Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας – Με τις μάσκες το προσωπικό

ΚΥΠΡΟΣ: Κατέβασε ρολά για 48 ώρες το Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας – Με τις μάσκες το προσωπικό

Κλειστό παραμένει το ΓΝ Λευκωσίας για 48 ώρες, μετά το επιβεβαιωμένο κρούσμα που αφορά επαγγελματία υγείας του νοσοκομείου.

Πάντως επισκέπτες και ασθενείς που δεν γνωρίζουν για τα νέα μέτρα, προσέρχονται στο Νοσοκομείο ωστόσο ενημερώνονται ότι υπάρχει καραντίνα και αποχωρούν.

 Όλοι φέρουν μάσκες. Στις εισόδους του ΓΝ Λευκωσίας υπάρχουν ταμπέλες που ενημερώνουν για τα μέτρα. Επίσης ειδικά συνεργεία προχωρούν σε απολύμανση των χώρων του Νοσοκομείου.

Όλο το ιατρικό και παραϊατρικό προσωπικό, πλην αυτού της καρδιοχειρουργικής κλινικής, βρίσκεται στις θέσεις του.

Από ΚΥΠΕ

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Μέγαλη ανησυχία από διάφορες χώρες για τις εξελίξεις στη Μ. Ανατολή - Σαφείς προειδοποιήσεις προς τις ΗΠΑ από Ιράν

LIVE: Μέγαλη ανησυχία από διάφορες χώρες για τις εξελίξεις στη Μ. Ανατολή - Σαφείς προειδοποιήσεις προς τις ΗΠΑ από Ιράν

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, ανακοίνωσε με ανάρτηση του στο Χ την ολοκλήρωση μεγάλης στρατιωτικής επιχείρησης κατά του Ιράν, δηλώνοντας ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες «ολοκλήρωσαν την πολύ επιτυχημένη επίθεσή μας σε τρεις πυρηνικές εγκαταστάσεις στο Ιράν, συμπεριλαμβανομένων των Φόρντοου, Nατάνζ και Ισφαχάν». Ακολούθησαν αντίποινα με πυραυλική επίθεση από Ιράν στο Τελ Αβίβ με νεκρούς και τραυματίες.

BEST OF TOTHEMAONLINE