ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δημοκρατική Παράταξη: Ζητά μέτρα για αναχαίτιση οικονομικών επιπτώσεων από κορωνοϊό

Δημοκρατική Παράταξη: Ζητά μέτρα για αναχαίτιση οικονομικών επιπτώσεων από κορωνοϊό

Μέτρα για αναχαίτιση οικονομικών επιπτώσεων από κορωνοϊό ζητά η Δημοκρατική Παράταξη.

Η Δημοκρατική Παράταξη με ανακοίνωση που εξέδωσε την Τρίτη, αφού αναφέρει ότι πρώτιστο μέλημα πρέπει να είναι η δημόσια υγεία και η προστασία των πολιτών από τον κορωνοϊό, θα πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στην οικονομία του τόπου και τις επιπτώσεις, προσθέτει ότι τώρα που είναι ακόμα νωρίς, θα πρέπει να προχωρήσουμε στη λήψη μέτρων, τα οποία θα αναχαιτίζουν εν πρώτοις τις όποιες επιπτώσεις στον κυπριακό τουρισμό, ενώ στη συνέχεια ιδιαίτερο βάρος θα πρέπει να δοθεί στην προώθηση και ενίσχυση τόσο του εγχώριου όσο και του εξωτερικού τουρισμού.

Αναφερόμενη και στη ραγδαία μείωση στις διεθνείς τιμές του πετρελαίου λόγω κορωνοϊού, η Δημοκρατική Παράταξη θεωρεί πως επιβάλλεται και η προοδευτική μείωση στις λιανικές τιμές πώλησης καυσίμων στα πρατήρια.

Είναι γνωστό πως στην Κύπρο εισάγονται διυλισμένα προϊόντα και όχι αργό πετρέλαιο, αλλά δεν γίνεται να επιβάλλονται αυξήσεις σχεδόν άμεσα, όταν η τιμή στο πετρέλαιο αυξάνεται, ενώ στην περίπτωση μειώσεων στις τιμές των καυσίμων να γίνεται με τόση καθυστέρηση, συμπληρώνει η Δημοκρατική Παράταξη.

AΠΟ ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top