ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Οι γονείς έκλεισαν τα σχολεία – «Τα παιδιά μας, δεν είναι παιδιά ενός κατώτερου θεού»

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Οι γονείς έκλεισαν τα σχολεία – «Τα παιδιά μας, δεν είναι παιδιά ενός κατώτερου θεού»

Ο Σύνδεσμος γονέων στο δημοτικό σχολείο Ευρύχου και στο Γυμνάσιο και Λύκειο Σολέας, αποφάσισαν μονομερώς το κλείσιμο των σχολείων.

Σύμφωνα με την  Πρόεδρο του Συνδέσμου Γυμνασίου και Λυκείου Σολέας και μέλος του περιφερειακού Δημοτικού σχολείου Ευρύχου, Χάρια Νεοφύτου, πολλοί καθηγητές που διδάσκουν στο σχολείο, έρχονται από την Λευκωσία. Ένας άλλος λόγος, σύμφωνα με την κα. Νεοφύτου, είναι πως στην περιοχή επικρατούν χαμηλές θερμοκρασίες κάτι που ενδεχομένως να ευνοεί την εξάπλωση του ιού.  

«Τα παιδιά μας, δεν είναι παιδία ενός κατώτερου θεού», είπε στο ThemaOnline, η Χάρια Νεοφύτου, η οποία δήλωσε πως, το σχολείο θα παραμείνει κλειστό για όλες τις ημέρες όπως όλα τα σχολεία.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ σε παράλληλη αντιπολίτευση - Το κόστος της τακτικής πόλωσης

ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ σε παράλληλη αντιπολίτευση - Το κόστος της τακτικής πόλωσης

Οι πρόσφατες καταστροφικές πυρκαγιές στην ορεινή Λεμεσό ανέδειξαν, για ακόμη μια φορά, το πόσο «ευάλωτη» είναι η κρατική μηχανή, σε ζητήματα πολιτικής προστασίας, την ανάγκη για ουσιαστικό συντονισμό, αλλά και τις αδυναμίες που παραμένουν διαχρονικά άλυτες.