ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ακυρώνονται όλες οι εκδηλώσεις των Δήμων της μείζονος Λεμεσού μέχρι τέλος Μαρτίου

Ακυρώνονται όλες οι εκδηλώσεις των Δήμων της μείζονος Λεμεσού μέχρι τέλος Μαρτίου

Με ανακοίνωση τους, οι έξι Δμοι της Μείζονος Λεμεσού ενημερώνουν το κοινό για την ακύρωση όλων των προγραμματισμένων εκδηλώσεων τους μέχρι και την 31η Μαρτίου.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν, "με αίσθημα ευθύνης και συμμορφούμενοι με την πρόσφατη απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου αναφορικά με τα μέτρα αντιμετώπισης εξάπλωσης του κορωνοϊού, ακυρώνονται μέχρι και την 31/03/2020 όλες τις προγραμματισμένες μαζικές εκδηλώσεις στις οποίες είναι οργανωτές / συνδιοργανωτές, καθώς επίσης και οι μαζικές εκδηλώσεις που ήταν προγραμματισμένες από άλλους φορείς σε δημοτικούς χώρους / υποστατικά".
 
Ακύρωση των εκδηλώσεων του μέχρι την 31η Μαρτίου ανακοίνωσε σήμερα και το Θέατρο Ριάλτο, το οποίο αναφέρει ότι θα γίνει επιστροφή χρημάτων σε όσους το επιθυμούν, καθώς τα εισιτήρια θα ισχύουν για τις νέες ημερομηνίες παραστάσεων που θα ανακοινωθούν σύντομα.  Όσοι έχουν αγοράσει ηλεκτρονικά τα εισιτήρια τους η επιστροφή των χρημάτων θα γίνεται αυτόματα στο λογαριασμό τους, ενώ οι υπόλοιποι θα πρέπει να περάσουν από το ταμείο του Θεάτρου.
 
Μεταξύ άλλων, ακύρωση της εκδήλωσης για τα 25χρονα του, που ήταν προγραμματισμένη στις 18 Μαρτίου, στο Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο Λεμεσού, ανακοίνωσε σήμερα το Μέλαθρον Αγωνιστών ΕΟΚΑ.

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top