ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ-ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Καλά νέα από τη Χίο- Αρνητικό το δείγμα στην 45χρονη Κύπρια που ήρθε σε επαφή με τον γιατρό

ΚΥΠΡΟΣ-ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Καλά νέα από τη Χίο- Αρνητικό το  δείγμα στην 45χρονη Κύπρια που ήρθε σε επαφή με τον γιατρό

Τέλος στην αγωνία φίλων και συγγενών της 45χρονης που διαμένει στην Κύπρο και εργάζεται στο Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Αρνητικά στον κορωνοϊό σύμφωνα με το ινστιτούτο Παστέρ, τα δύο δείγματα που είχαν σταλεί στην Αθήνα, από το Νοσοκομείο της Χίου και αφορούσαν την 45χρονη μητέρα από την Κύπρο καθώς και τον 20χρονο γιο της, που είναι φοιτητής στο νησί.

Η 45χρονη που είχε έρθει σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα στην Κύπρο (τον 64χρονο γιατρό), εμφανίστηκε στο Νοσοκομείο μόλις εμφάνισε συμπτώματα λαρυγγαλγίας.

Αμέσως στο Νοσοκομείο, όπως μεταδίδει η ιστοσελίδα politischios.gr σήμανες συναγερμός και υπήρξε άμεση κινητοποίηση του προσωπικού. Και τα δύο άτομα, η 45χρονη μητέρα και ο γιος της, αρχικά απομονώθηκαν σε χώρο του Νοσοκομείου και στη συνέχεια τέθηκαν σε κατ’ οίκον περιορισμό.

Παράλληλα οι γιατροί έλαβαν δείγματα και από τους δύο προκειμένου να τα στείλουν στο ινστιτούτο Παστέρ στην Αθήνα, το οποίο στις 17:30 το απόγευμα της Τετάρτης 11/3 απάντησε ότι και οι δύο ήταν αρνητικοί ως προς την προσβολή τους από τον κορωνοϊό.

Όπως μεταδίδεται, τόσο η 45χρονη νοσηλεύτρια όσο και ο 20χρονος γιος της (που δεν έφερε συμπτώματα) είναι σε πολύ καλή κατάσταση.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top