Υπουργείο Οικονομικών: Προτρέπει το κοινό να περιορίσει τις επισκέψεις στα Τμήματα της ΔΥ και τα ΚΕΠ

Υπουργείο Οικονομικών: Προτρέπει το κοινό να περιορίσει τις επισκέψεις στα Τμήματα της ΔΥ και τα ΚΕΠ

Το Υπουργείο Οικονομικών με ανακοίνωση, προτρέπει το κοινό όπως περιορίσει τις επισκέψεις του στα Τμήματα/ Υπηρεσίες της δημόσιας υπηρεσίας που εξυπηρετούν κοινό, περιλαμβανομένων και των Κέντρων Εξυπηρέτησης του Πολίτη (ΚΕΠ) και των Κέντρων Πολίτη (ΚΕ.ΠΟ.) μόνο στις απολύτως επείγουσες και απαραίτητες περιπτώσεις, τονίζοντας ότι η προτροπή εντάσσεται στα πλαίσια των μέτρων για αντιμετώπιση του κορωνοϊού.

Το Υπουργείο Οικονομικών ενημερώνει τους πολίτες να τοποθετούν τις αιτήσεις για Φοιτητική Χορηγία στα Κέντρα Εξυπηρέτησης του Πολίτη (ΚΕΠ) σε κιβώτιο, το οποίο βρίσκεται στην είσοδο του κάθε ΚΕΠ την αίτηση και λειτουργοί των ΚΕΠ, μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με τους αιτητές, θα ενημερώνουν για την παραλαβή της αίτησης και θα αποστέλλουν την σχετική απόδειξη παραλαβής μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Το Υπουργείο Οικονομικών αναφέρει τέλος ότι στις ιστοσελίδες των Τμημάτων/ Υπηρεσιών της δημόσιας υπηρεσίας είναι αναρτημένα τηλέφωνα επικοινωνίας με τα οποία το κοινό μπορεί να επικοινωνεί.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε επιφυλακή η Κύπρος - ΗΠΑ και Ισραήλ βομβαρδίζουν την Τεχεράνη - Κύμα ιρανικών επιθέσεων

Σε επιφυλακή η Κύπρος - ΗΠΑ και Ισραήλ βομβαρδίζουν την Τεχεράνη - Κύμα ιρανικών επιθέσεων

Εξαπλώνεται σε όλη τη Μέση Ανατολή ο πόλεμος που ξεκίνησαν το Σάββατο ΗΠΑ και Ισραήλ με τις επιθέσεις στο Ιράν, σκοτώνοντας τον ανώτατο ηγέτη της χώρας, Αλί Χαμενεΐ. Η Τεχεράνη απάντησε με πλήγματα στο Ισραήλ και επιθέσεις σε αμερικανικές εγκαταστάσεις σε όλη την περιοχή. Tο Ισραήλ εξαπολύει επιθέσεις στην «καρδιά της Τεχεράνης» ενώ επέκτεινε τον πόλεμο στον Λίβανο μετά την εκτόξευση ρουκετών από τη Χεζμπολάχ. Δείτε λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE