Κάλια Ελευθερίου: Τρόμαξε η Αριστοτέλους όταν της είπε οτι φτερνίζεται

Κάλια Ελευθερίου: Τρόμαξε η Αριστοτέλους όταν της είπε οτι φτερνίζεται

DATA[

Καλεσμένη της Χριστιάνας Αριστοτέλους ήταν η Κάλια Ελευθερίου λίγες μέρες μετά την επιστροφή της απο την Ελλάδα.

Με την άφιξη της στην εκπομπή όλοι την ρωτούσαν πριν πόσες μέρες έφτασε στην Κύπρο ώστε να ξέρουν να λάβουν τα μέτρα τους.

Απο την άλλη η Καλια Ελευθερίου διευκρίνισε στην παρουσιάστρια ότι εχει μια αλλεργία στη σκόνη…. τρομάζοντας την Χριστιάνα η οποία έκανε δυο βήματα πίσω για πλάκα. «Είμαι στο όριο νομίζω…να σε φιλήσω έτσι… είμαι καλά έχω μια αλεργία στην σκόνη»

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Ο κ. Ερντογάν δεν είπε κάτι καινούργιο...» - Η απάντησή του για τις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας στην Κύπρο

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Ο κ. Ερντογάν δεν είπε κάτι καινούργιο...» - Η απάντησή του για τις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας στην Κύπρο

Η συντριπτική πλειοψηφία στηρίζει τις πολιτικές που ακολουθεί η Κυβέρνηση, ανέφερε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, στο περιθώριο εκδήλωσης στην Κυπερούντα, ενώ σε άλλο σημείο των δηλώσεων του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας επεσήμανε τον σημαντικό ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει η Κυπριακή Δημοκρατία, έτσι ώστε να φέρει κοντά τους γείτονες της εκεί όπου υπάρχουν διάφορες μεταξύ τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE